Life

Pepe și Raluca Pastramă au stabilit data divorțului. Cum își vor împărți averea

25.01.2021 | 15:52
Pepe si Raluca Pastrama au stabilit data divortului Cum isi vor imparti averea
ADVERTISEMENT

După opt ani de căsnicie și mai bine de trei luni separați, data divorțului a fost stabilită pentru Pepe și Raluca Pastramă. Se pare că cei doi nu au de gând să se mai întoarcă unul la celălalt și își spun adio pentru totdeauna. 

Pepe a anunțat divorțul de Raluca Pastramă în urmă cu trei luni, provocând un cutremur uriaș în lumea showbiz-ului românesc. Cântărețul spunea că este o decizie luată de comun acord și că vor face tot posibilul ca cele două fetițe să nu fie afectate.

ADVERTISEMENT

Fanii au sperat până în ultima clipă că cei doi se vor împăca, însă lucrurile nu au mers atât de bine, motiv pentru care au decis să-și încheie povestea de dragoste.

Pepe și Raluca Pastramă au stabilit data divorțului. Cum își vor împărți averea

Pepe și Raluca Pastramă urmează să se prezinte la notar peste două săptămâni, atunci când se va pronunța divorțul. În plus, cei doi trebuie să se hotărască în privința celor două fetițe, Rosa Alexandra și Maria, dar și a bunurilor pe care le dețin împreună, potivit Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cântărețul latino a rămas cu vila din Pipera, care valorează în jur de 400.000 de euro, cu două autoturisme și cu afacerea din centrul Bucureștiului. Raluca va rămâne cu grădinița în valoare de 380.000 de euro, cu o mașină și cu alte bunuri și bijuterii a căror valoare ajunge la 100.000 de euro.

Cei doi nu au luat o decizie finală legată de fetițe și de cum vor face partajul, în cele din urmă, însă mai au timp la dispoziție pentru a pune lucrurile la punct.

ADVERTISEMENT

Pepe a anunțat divorțul în luna noiembrie

În urmă cu trei luni, Pepe le-a dat fanilor vestea divorțului pe canalul său de YouTube. Lucrurile nu au mai putut funcționa între el și frumoasa brunetă, așa că au mers înainte cu procesul de divorț.

Cu toate acestea, cei doi au decis să rămână în relații bune de dragul fetițelor, pentru ca acestea să nu fie afectate de situație.

ADVERTISEMENT

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, spunea Pepe într-un clip video pe YouTube.

ADVERTISEMENT