Life

Pepe și Raluca Pastramă, decizie de ultim moment. Cu cine vor locui fetele lor

01.02.2021 | 22:09
Pepe si Raluca Pastrama decizie de ultim moment Cu cine vor locui fetele lor
ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Pastramă au luat o decizie de ultim moment în ceea ce privește locul unde vor sta cele două fete, Rosa Alexandra și Maria, după finalizarea divorțului. Cântărețul a anunțat despărțirea de brunetă cu trei luni în urmă. 

Cei doi s-au pus de acord în privința fetițelor, care și-au exprimat dorința de a rămâne în casa lor, adică în vila din Pipera, care îi va rămâne cântărețului latino.

ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca au decis să rămână în relații bune după divorț pentru micuțe, ca să nu sufere orea tare de pe urma acestei situații dificile între părinții lor.

Pepe și Raluca Pastramă, decizie de ultim moment. Cu cine vor locui fetele lor

Pepe și Raluca au hotărât cu cine vor locui fetele lor, care și-au exprimat dorința de a rămâne în casa în care au crescut. Părinții au ținut cont de acest lucru și au hotărât să le lase pe Maria (8 ani) și pe Rosa Alexandra (8 ani) în casa din Pipera a cântărețului.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, fetele vor putea petrece timpul și cu Raluca Pastramă în weekend-uri, urmând ca cei doi să stabilească oficial programul la notar.

„Maria și Rosa au spus că ele vor în casa lor, dar vor să stea și cu mami, și cu tati. Astfel, ele vor locui cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori. 

ADVERTISEMENT

Raluca le va putea lua fetele de fiecare dată când dorește, dar le va aduce apoi să doarmă în vila din Pipera. Excepție vor face weekend-urile în care fetele vor rămâne la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar, și evenimentele importante din familiile celor doi. Mai precis, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa vor petrece alături de ea, și invers”, a declarat o sursă din anturajul celor doi foști soți pentru impact.ro. 

Pepe și Raluca Pastramă au cerut custodie comună pentru fete ca să le protejeze cât mai mult și să nu resimtă tensiunile dintre părinții lor.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au unit destinele în urmă cu aproape nouă ani, iar cununia civilă a avut loc în aprilie 2012. În luna august a aceluiași an a venit pe lume primul lor copil, Maria, iar Rosa Alexandra s-a născut în aprilie 2015.

ADVERTISEMENT
Tags: