Life

Pepe și Raluca Pastramă, gest uimitor în fața fetițelor. S-a întâmplat când nimeni nu se aștepta

12.04.2021 | 15:50
Pepe si Raluca Pastrama gest uimitor in fata fetitelor Sa intamplat cand nimeni nu se astepta
ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Pastramă au făcut un gest uimitor chiar în fața fetițelor, Rosa și Maria Pascu. Acest lucru s-a întâmplat când nimeni nu se mai aștepta, lucru care i-a pus serios pe gânduri pe fanii de pe rețelele de socializare. 

Mai exact, cântărețul a publicat în mediul online o filmare cu fiica sa cea mare, Maria, născută în august 2010. Artistul este tare mândru de copii, acest lucru putându-se observa din atenția și timpul pe care îl petrece în compania celor două.

ADVERTISEMENT

În filmarea de pe Instagram Pepe își întreabă copilul cu cine seamănă strângător, precizând că vrea să îi dea tag și fostei sale soții, Raluca Pastramă. Gestul nu a fost trecut cu vederea de internauți, care imediat au sperat că cei doi au oferit o nouă șansă relației.

Pepe și Raluca Pastramă, mai aproape de împăcare? Cum s-au dat de gol

„Ești fericită? Ai bani? Dar cu cine semeni tu așa strângătoare, că ai strâns toți banii?! Cu mine nu semeni. Cu cine semeni, hm? Că-i dăm tag”, i-a spus Pepe fiicei sale, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Nici Raluca Pastramă nu a închis ochii la momentul dintre Pepe și fiica sa cea mare, Maria, distribuind ulterior pe propria pagină de socializare filmarea în sine, semn că nu a fost deloc deranjată că a fost băgată în discuția lor.

Și asta nu este totul, cei doi foști soți s-au întâlnit zilele acestea pentru a aniversa ziua de naștere a fiicei cea mică. Concurentul de la „Te cunosc de undeva!” a organizat o petrecere pe cinste pentru fiica sa, de la care nu a lipsit frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

Micuța Rosa Alexandra a împlinit frumoasa vârsta de 6 ani, evenimentul fiind unul restrâns la care au luat parte familia și prietenii, undeva într-o grădină, la aer curat.

„Fetița mea a crescut mare.???Mulțumim pentru toate mesajele și gândurile frumoase ce ni le-ați transmis, ne dorim să se întoarcă înzecit către voi!

ADVERTISEMENT

Mulțumim din suflet cofetăriei care este mereu alături de noi la fiecare eveniment important din viața noastră!❤️”, a scris Raluca Pastramă pe Instagram, acolo unde a publicat și câteva imagini de la eveniment.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluca Pascu (@ralucapascu1991)

Frumoasa brunetă nu lipsește de la cele mai importante  momente din viața fiicelor sale, mărturisind recent că se axează pe creșterea și educarea acestora în perioada următoare. Tânăra nu se gândește la o nouă relație sentimentală, lucru pe care l-a spus la rândul său și Pepe.

„Noi stăm mâncăm la aceeași masă împreună o dată, de două ori pe săptămână. Am mai vorbit și noi cu oameni care au mai trecut prin asta. Am luat legătura de la început cu psihologi, cu ce ar trebui să facem. Copiii ne învață pe noi cum trebuie să ne comportăm.

Vreau să nu surprindă pe nimeni dacă apar eu cu cineva de mână sau ea. Nu mai este nimic între noi. Este clar. Cele mici sunt super fericite. Nu au nicio treabă. Au înțeles perfect situația”, declara artistul în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: