Life

Pepe și Raluka de la Te cunosc de undeva formează un cuplu? Cântărețul a spus tot adevărul

19.04.2021 | 20:13
Pepe si Raluka de la Te cunosc de undeva formeaza un cuplu Cantaretul a spus tot adevarul
Pepe și Raluka de la Te cunosc de undeva formează un cuplu? Cântărețul a spus tot adevărul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe și Raluka sunt colegi în emisiunea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, apropierea dintre ei fiind tot mai vizibilă în ultima perioadă. Cântărețul s-a văzut nevoit acum să spună care este adevărul despre natura relației lor. 

Artistul a mărturisit că o place pe fosta concurentă de la „Asia Express”, acest lucru fiind reciproc și în cazul vedetei. Cu toate acestea fostul soț al Ralucăi Pastramă a ținut să adauge că se înțeleg de minune, dar nu trăiesc nicio poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Cei doi cântăreți petrec destul de mult timp împreună, mai ales la filmările de la Antena 1, dar asta nu înseamnă că sunt un cuplu. Pepe susține că el și Raluka sunt doar foarte buni prieteni, nicidecum nu sunt îndrăgostiți unul de celălalt.

Pepe și Raluka formează un cuplu? Ce a declarat artistul despre brunetă

Pepe și Raluka nu s-au gândit niciodată să înceapă o poveste amoroasă, deși au o relație foarte frumoasă de ani buni. Cel mai probabil nu vor să strice prietenia, care se pare că este una cât se poate de solidă și puternică.

ADVERTISEMENT

„Am o relație foarte mișto cu Raluka, suntem colegi ne știm foarte bine. O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe, ne pupăm, suntem ok”, a mărturisit concurentul de la „Te cunosc de undeva!” în emisiunea sa de pe Youtube.

Cântărețul a trecut recent printr-un divorț, dar asta nu înseamnă că nu vrea să-și refacă viața amoroasă. Vedeta nu spune „Nu” unei relații sentimentale, însă nu se grăbește să facă acest pas prea curând pentru că așteaptă să vină totul de la sine.

ADVERTISEMENT

„Vreau să nu surprindă pe nimeni dacă apar eu cu cineva de mână sau ea. Nu mai este nimic între noi. Este clar. Cele mici sunt super fericite. Nu au nicio treabă. Au înțeles perfect situația. Atâta timp cât nu există conflicte și certuri. 

Noi stăm mâncăm la aceeași masă împreună o dată, de două ori pe săptămână. Am mai vorbit și noi cu oameni care au mai trecut prin asta.

ADVERTISEMENT

Am luat legătura de la început cu psihologi, cu ce ar trebui să facem. Copiii ne învață pe noi cum trebuie să ne comportăm”, spunea recent Pepe la Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT