Life

Pepe și Yasmine au plecat în vacanță. Ce destinație de vis au ales cei doi

Pepe și Yasmine sunt împreună de ceva timp și au decis să plece într-o vacanță neașteptată. Ambii parteneri au ales o destinație de vis.
09.04.2023 | 18:04
Pepe si Yasmine au plecat in vacanta Ce destinatie de vis au ales cei doi
Pepe și Yasmine au plecat în vacanță. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe și Yasmine Ody trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, iar asta se poate vedea chiar din imaginile postate de ambii parteneri pe rețelele de socializare. Se pare că în sfârșit cei doi și-au găsit fericirea.

Pepe și Yasmine, vacanță de vis

Să nu uităm că Pepe a avut ocazia să o cunoască pe Yasmine Ody chiar după divorțul de Raluca Pastramă. De asemenea, nu a durat mult, iar cei doi au devenit o familie. Iar tânăra este extrem de activă pe rețelele de socializare, drept urmare, putem vedea mai tot ceea ce se întâmplă în viața lor.

ADVERTISEMENT

De această dată, ambii îndrăgostiți au decis că merită o vacanță. Yasmine Ody a publicat mai multe imagini pe contul personal de socializare și se pare că lucrurile merg bine între cei doi. Ciocnesc pahare de șampanie, se plimbă, vizitează și trăiesc momente de vis.

Pepe și Yasmine au ales o destinație îndrăgită și de alte vedete și anume Istanbul, care de altfel nu e deloc departe. Printre altele, cei doi iubiți s-au plimbat și cu un yacht, chiar pe Bosfor, iar priveliștea e de-a dreptul savuroasă. De asemenea, în dreptul imaginilor, tânăra a pus și o descriere pe măsură.

ADVERTISEMENT

”Sufletul meu! @pepe.ro”, a scris Yasmine Ody la postarea pe care a făcut-o pe pagina personală de Instagram. La rândul lui, Pepe are și el doar cuvinte de laudă la adresa partenerei sale de viață. Recent, acesta a oferit un interviu în care a vorbit despre viața lui personală.

Artistul se declară un om împlinit

Prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1 dezvăluia că pentru el, familia este totul. Iubita lui îi dă energia de care are nevoie, iar fiul său îi completează pe amândoi. Tot atunci artistul spunea că se simte un om cât se parte de împlinit, pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el mai vorbea la acel moment și despre o piesă lansată. Se pare că familia l-a inspirat și că fiecare vers a fost scris cu suflet de către artist, după cum spunea chiar acesta. ”Familia îmi oferă toată energia. Fără familie nu aș fi avut energie pentru scenă.

De acolo mă încarc, evident. El (n.r. fiul lui) e bucuria și energia familiei, evident alături și de cele două fetițe ale mele și toți cei care înseamnă familia mea: soția și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

Suntem foarte bine. Mă simt un om extrem de implinit și asta cred că am transmis-o de când am lansat piesa ”Familia mea”. A fost evidentă starea mea și emoția pe care o simt în momentul de față”, a spus cântărețul.

ADVERTISEMENT
Tags: