Life

Pepe și Yasmine Ody nu se mai ascund. Cum s-au afișat împreună cei doi

Pepe și actuala parteneră de viață, Yasmine Ody, au apărut împreună la același eveniment. Artistul, pe numele său Ionuț Pascu, și cunoscutul make-up artist nu se mai ascund de ochii curioșilor și apar tot mai des unul în compania celuilalt.
26.06.2021 | 22:53
Pepe si Yasmine Ody nu se mai ascund Cum sau afisat impreuna cei doi
Pepe și Yasmine Ody nu se mai ascund. Cum s-au afișat împreună cei doi. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul a confirmat recent legătura amoroasă cu frumoasă brunetă, iar acum s-au afișat la botezul copilului unui apropiat de-al artistului. Cei doi sunt extrem de fericiți unul în compania celuilalt, dovadă chiar imaginile publicate în mediul online.

Pepe și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Yasmine Ody, alături de care a apărut în urmă cu foarte puțin timp la un eveniment de la care nu au lipsit nici fetele vedetei, semn că povestea lor de dragoste este una care a trecut câteva etape importante.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Ralucăi Pastramă radiază de fericire alături de actuala parteneră de viață, ei reușind să se asorteze și legat de ținutele purtate la petrecerea la care Pepe a fost naș de botez.

Pepe și actuala iubită, la același eveniment. Cum a apărut artistul alături de Yasmine Ody

Pepe și Yasmine Ogy sunt împreună de ceva vreme, însă cântărețul nu dorește să vorbească prea mult despre relația care este la început. Vedeta lasă lucrurile să meargă de la sine și să nu se grăbească, așa cum a făcut în trecut.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi.

Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram.

ADVERTISEMENT

Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a spus artistul pentru click.ro.

Pepe și actuala iubită, Yasmine
Pepe și Yasmine Ody, la o petrecere de botez. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este Yasmine Ody și cum l-a cunoscut pe Pepe

Yasmine Ody este o tânără foarte frumoasă în vârstă de 26 de ani. Iubita lui Pepe este fotomodel și a făcut cursuri de machiaj la Academia Georgiana Codincă, dovadă că și-a deschis un salon de make-up.

ADVERTISEMENT

În plus, actuala parteneră de viață a artistului oferă și ședințe de make-up la domiciliul clienților pentru un preț de 100 de euro.

Pepe și frumoasa brunetă nu se știu de puțin timp, ci chiar de mai bine de patru ani. Ei s-au cunoscut în perioada în care artistul este căsătorit cu Raluca Pastramă. Mai exact, se știu din anul 2017 când Yasmine Ody l-a machiat pe cântăreț pentru videoclipul piesei „Sentimente Intense”.

Iată că drumurile lor s-au întâlnit recent și au apărut și primele scântei, cântărețul fiind în culmea fericirii la nici patru luni după ce a divorțat de mama fiicelor sale, Rosa și Maria.

ADVERTISEMENT