Life

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit? Ce a apărut pe rețelele de socializare chiar de ziua artistului

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit? Artistul își sărbătorește astăzi ziua de naștere și chiar el a postat o imagine care dă de înțeles că s-ar fi căsătorit cu partenera sa de viață.
20.07.2022 | 09:41
Pepe si Yasmine Ody sau casatorit Ce a aparut pe retelele de socializare chiar de ziua artistului
Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret? Ce a postat pe rețelele de socializare. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Pepe are toate motivele să fie fericit astăzi, pentru că împlinește vârsta de 43 de ani! Iată ce mesaj i-a transmis iubita lui, Yasmine, și ce dovezi au apărut că cei doi s-ar fi căsătorit în secret!

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret?

Chiar de ziua artistului, pe rețelele de socializare a apărut o dovadă care arată că el și Yasmine Ody s-ar fi căsătorit.

ADVERTISEMENT

Acesta a publicat mai multe stories pe rețelele de socializare, alături de iubita lui și fiul său, Pepe Jr, în care a etichetat-o pe partenera lui de viață, dar nu cu numele cu care ne-a obișnuit, ci cu numele de familie al artistului!

Astfel, Yasmine Ody a devenit acum Yasmine Pascu, deoarece iubita lui Pepe, pe numele lui real Ionuț Nicolae Pascu, și-a schimbat numele cu cel al partenerului de viață de pe rețelele de socializare, lucru care se întâmplă doar după o căsătorie.

ADVERTISEMENT
Mesajul postat de Yasmine
Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret? Numele ei este acum Pascu. Foto: Instagram

Pepe a împlinit 43 de ani. Ce mesaj i-a transmis iubita lui, Yasmine Pascu

Pepe a împlinit 43 de ani iar iubita lui i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, acolo unde se vede că ea nu mai este Ody, ci Pascu!

”La mulți ani, sufletul meu!”, a scris Yasmine Ody pe contul său de Instagram.

Încă de la miezul nopții, artistul a avut parte de o surpriză din partea familiei sale, deoarece Yasmine Pascu și fiicele sale din căsătoria cu Raluca Pastramă i-au cântat „La mulți ani”.

ADVERTISEMENT

Pepe este în culmea fericirii și are toate motivele să fie așa, pentru că de curând i s-a îndeplinit visul de a deveni tată de băiat, alături de Yasmine Ody.

Yasmine Ody și-a pus numele Yasmine Pascu pe rețelele de socializaee
Yasmine Ody și-a pus numele Yasmine Pascu pe rețelele de socializare. Foto Instagram

Cei doi și-au început relația după divorțul dintre Pepe și  Raluca Pastramă, iar lucrurile au evoluat rapid, fiind împreună de circa un an.

ADVERTISEMENT

La începutul relației, Pepe nu era prea optimist în privința lucrurilor, dar iată că acum formează o familie fericită cu Yasmine Ody.

ADVERTISEMENT
Tags: