Life

Pepe și Yasmine Ody, vacanță de lux în Turcia. Artistul le-a luat și pe fiicele sale din căsătoria cu Raluca Pastramă

Pepe și-a luat familia și a plecat într-o vacanță de vis în Turcia. Îndrăgitul artist a mers însoțit de Yasmine Ody, soția sa, dar și de fiicele sale din căsătoria cu Raluca Pastramă.
30.08.2022 | 08:00
Pepe si Yasmine Ody vacanta de lux in Turcia Artistul lea luat si pe fiicele sale din casatoria cu Raluca Pastrama
Pepe a mers alături de familie în vacanță în Turcia. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe profită din plin de ultimele zile de vară și a mers într-o vacanță de vis în Turcia. Artistul nu a plecat singur, ci însoțit de soția lui Yasmine Ody, cea care anul acesta i-a dăruit un băiețel, dar și de Maria și Rosa, fiicele sale din căsătoria cu Raluca Pastramă.

Pepe, vacanță în Turcia alături de întreaga familie. Cum a fost surprins artistul

Pepe și Yasmine Ody, frumoasa make-up artistă care anul acesta l-a făcut tată de băiat și cu care s-a căsătorit în mare secret, profită la maximul de ultimele zile de vară.

ADVERTISEMENT

După ce recent ei au petrecut câteva zile pe litoralul românesc, la Mamaia, bucurându-se de ceea ce România are de oferit, atenția lor s-a îndreptat și către o destinație din afara țării.

Mai exact, artistul și-a luat familia și a plecat într-un concediu de vis în Turcia. Pepe are o legătură strânsă cu Maria și Rosa, fiicele sale din căsătoria cu Raluca Pastramă, cu care, în ciuda divorțului de mama lor, își petrece adesea timpul.

ADVERTISEMENT

Astfel că, micuțele și-au însoțit tatăl în vacanță și pare că s-au distrat de minune. Mărturie stau imaginile publicate în mediul online, în care fetițele apar alături de tatăl lor și de Yasmine, cu care se înțeleg foarte bine.

Cu toții au mers la piscină, acolo unde au sărit în apă, dar au și înotat cu delfinii, activitate ce le-a făcut pe Rosa și pe Maria să zâmbească cu gura până la urechi.

ADVERTISEMENT

În plus, Pepe și-a dus familia și la o seară de jocuri, dar nu a uitat să-și răsfețe soția, cu care a luat cina și alături de care a băut un pahar de șampanie.

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret

La jumătatea lunii iulie, Yasmine și-a schimbat numele pe care îl avea pe rețelele sociale și a preluat numele de familie al lui Pepe, Pascu.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cântărețul a confirmat faptul că el și mama băiețelului său s-au căsătorit, dar a susținut că asta nu le schimbă cu nimic relația.

„Lasă să se facă speculații și atât. Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate.

Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie”, a spus Pepe pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT
Tags: