Life

Pepe, șocat de moartea lui Costin Mărculescu. Cum a venit la biserică și ce gest a făcut pentru regretatul actor

11.06.2020 | 22:34
Pepe socat de moartea lui Costin Marculescu Cum a venit la biserica si ce gest a facut pentru regretatul actor
ADVERTISEMENT

Pepe încă nu își revine din șoc. Vestea că prietenul lui, Costin Mărculescu, a dispărut dintre noi, a căzut ca un fulger. Artistul a venit labiserică și a făcut un gest impresionat pentru regretatul actor.

Ce gest a făcut Pepe când a ajuns la capela unde se află Mărculescu

Lumea mondenă a Capitalei est încă în stare de șoc, după ce Costin Mărculescu a plecat fulgerător din lume celor vii, lăsând multe întrebări fără răspuns, dar mai ales multe suflete goale.

ADVERTISEMENT

Pepe este unul dintre cei mai apropiați prieteni pe care i-a avut actorul, ca dovadă că, acum trei ani când i s-a făcut rău și a chemat salvarea, a lăsat un bilet în care a scris că, dacă va fi să moară, Pepe și Mara Bănică să se ocupe de înmormântarea lui.

După ce a fost depus la capela bisericii Sfântul Gheorghe Nou din București, mai mulți artiști au venit să-și ia rămas bun de la Costin Mărculescu. Pintre aceștia s-a aflat și Pepe, care a venit încărcat cu baxuri de apă, sucuri și o impresionantă coroană de flori roșii.

ADVERTISEMENT

Pepe și Mărculescu au împărtășit multe momente vesele la petrecerile la care participau împreună, se sunau des, povesteau, erau apropiați, iar dispariția prematură a actorului l-a debusolat complet pe artist.

Tags: