Life

Pepe spune cum l-a înlocuit pe Cosmin Seleși la Te Cunosc de Undeva: ”Du-te, Gogule!”

Pepe a ajuns prezentator la Te Cunosc de Undeva după Cosmin Seleși. Acum, la debutul celui de-al doilea sezon, FANATIK a aflat cum s-a întâmplat totul.
01.04.2023 | 14:27
Pepe spune cum la inlocuit pe Cosmin Selesi la Te Cunosc de Undeva Dute Gogule
Pepe a dezvăluit cum l-a înlocuit pe Cosmin Seleși ca prezentator la Te Cunosc de Undeva / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe devenea prezentatorul Te Cunosc de Undeva anul trecut. Îl înlocuia pe Cosmin Seleși spre surpriza tuturor telespectatorilor după ce, timp de 17 sezoane, era titularul indiscutabil al postului. Acum, la debutul celui de-al 19-lea sezon, al doilea pentru el, Pepe a explicat în exclusivitate pentru FANATIK, ce s-a întâmplat.

Cum a ajuns Pepe prezentator la Te Cunosc de Undeva în locul lui Cosmin Seleși

Pepe l-a înlocuit, ca prezentator la Te Cunosc de Undeva, pe Cosmin Seleși. Culmea, cântărețul spune că, în ciuda aparențelor, ei sunt, și acum, amici apropiați. Ba chiar, ne-a dezvăluit Pepe, pe Cosmin l-a sunat primul când a primit oferta să îi ia locul.

ADVERTISEMENT

”Mi-a fost însă greu să vin în proiect ca prezentator. Mai ales că Seleși mi-e prieten. Înainte cu două săptămâni să mi se propună să fiu prezentator, Seleși a fost la mine la concert online. Iar noi am avut întotdeauna, și acum, o relație foarte bună. Și primul om pe care l-am sunat când mi s-a propus a fost Cosmin.

Și am vorbit cu el. I-am spus ce mi-au propus, era la modul de bârfă. Mi-a spus: `Du-te Gogule, că eu nu mă mai duc!`. Noi tocmai vorbiserăm și îmi zicea că nu mai vrea nici în ruptul capului, pentru că el deja a semnat în altă parte.

ADVERTISEMENT

El nu mai credea că poate să meargă în proiectul Te Cunosc de Undeva. Chiar dacă i s-a propus. Și, într-adevăr, i s-a propus, dar el a refuzat. Nu își mai dorea, voia altceva”, a dezvăluit Pepe, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ce spune Pepe despre rolul său de la Te Cunosc de Undeva

Pepe, prezentatorul Te Cunosc de Undeva, a dezvăluit pentru FANATIK și cum se simte în postura de prezentator după ce a fost concurent. Și, recunoaște el, primul sezon a fost dificil ca prezentator. Acum însă, obișnuit puțin, a ajuns la concluzia că e mai greu să fii concurent.

ADVERTISEMENT

”Prezentator sau concurent? E la fel de serioasă treaba în toate pozițiile. E mai greu, cred, concurent. Mai greu mi-a fost în primul sezon, ca prezentator. Oamenii se obișnuiseră, evident, cu Seleși. Dar oricum nu mai puteam fi concurent, am fost de prea multe ori”, ne-a mai spus Pepe.

Există totuși și un lucru în care îi seamănă lui Cosmin Seleși când vine vorba de psotul de prezentator al Te Cunosc de Undeva. Amândoi se bucură de prezența superbei Alina Pușcaș. Doar că, frumoasa vedetă de la Antena 1 este o femeie… foarte înaltă. În comparație cu Pepe și, mai ales, cu Cosmin Seleși, fostul prezentator de la Te Cunosc de Undeva. Cu umor însă, Pepe a ”driblat” întrebarea noastră.

ADVERTISEMENT

”Am mai prezentat în alte proiecte. Toate fetele au fost mai înalte, mai ales că poartă tocuri. Nici partenerele mele de viață nu erau mai mici ca mine. Nu am avut niciodată un complex din acest motiv. Ba chiar sfatul meu, pentru ăștia mai mărunței, este să încerce! Chiar se poate (râde, n. red.)”, ne-a spus, în exclusivitate, Pepe.

Ce spunea Cosmin Seleși despre Pepe după ce a fost înlocuit de la Te Cunosc de Undeva

Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Cosmin Seleși a făcut o serie de declarații nu tocmai amabile despre Pepe. Mai exact, provocat la rubrica sosurilor iuți, fostul prezentator de la Te Cunosc de Undeva l-a luat în răspăr de actualul titular al postului.

„Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul. Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a spus Cosmin Seleși despre Pepe.

ADVERTISEMENT