Life

Pepe, apariție spectaculoasă la Te cunosc de undeva. Cine va fi în gala din 3 aprilie

02.04.2021 | 15:45
Pepe aparitie spectaculoasa la Te cunosc de undeva Cine va fi in gala din 3 aprilie
ADVERTISEMENT

Pepe va surprinde pe toată lumea la Te cunosc de undeva, în gala care va fi dituzată pe 3 aprilie! După ce a dat viață mai multor personaje cunoscute din lumea muzicii, în special de sex feminin, a venit rândul ca artistul să interpreteze și un bărbat.

Cântărețul de muzică latino îi dă viață în noua ediție a emisiunii de la Antena 1 lui James Brown și va cânta celebra melodie a acestuia, „I feel good”.

ADVERTISEMENT

Va reuși artistul să obțină cele mai mari note din partea juraților și a colegilor săi de show? Rămâne de văzut, dar ce este clar și reiese din clipul de promovare al emisiunii este că acest personaj îi vine mănușă cântărețului.

Pepe, transformări spectaculoase în actualul sezon Te cunosc de undeva

Pepe se numără printre concurenții care au avut cele mai spectaculoase momente în acest sezon Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

A fost Angela Similea, Loredana Groza, Dem Rădulescu, Maria Ciobanu, Leo Iorga, iar nebunia transformărilor e departe de a se fi încheiat.

Cântărețul și-a intrat bine în fiecare rol, dar are competiție serioasă. Pepe se luptă pentru marele premiu de la Te cunosc de undeva cu Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, Mirela Vaida, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Ana Baniciu, Raluka, Radu Ștefan Bănică, Emilia Popescu și Cristina Vasiu.

ADVERTISEMENT

De ce a acceptat să participe încă o dată în show-ul de la Antena 1

Artistul nu este pentru prima dată concurent la show-ul transformărilor de la Antena 1, iar recent a dezvăluit de ce a acceptat să mai fie în această competiție încă o dată.

„Mă simt ca acasă aici şi e o perioadă în care chiar aveam nevoie de experienţa acestui show, care mă motivează să mă distrez şi să fiu cât se poate de vesel, iar atunci şi lucrurile din viaţa mea se întâmplă mult mai frumos.

ADVERTISEMENT

Am venit aici ca să mă bucur, nu ca să câştig, pentru că am câştigat deja de două ori şi aş fi putut câştiga de încă două. Dar nu clasamentul e important, ci să te bucuri pentru fiecare rol pe care îl ai, pentru fiecare coleg pe care îl vezi că se transformă, pentru că Te cunosc de undeva! e un show care te motivează să evoluezi!”, a declarat deja experimentatul concurent de la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT