Life

Pepe, un nou mesaj pentru Raluca Pastramă. Ce-i transmite prin intermediul unei piese

21.12.2020 | 12:04
Pepe un nou mesaj pentru Raluca Pastrama Cei transmite prin intermediul unei piese
În compania cui s-a afișat Raluca Pastramă la restaurant. Ce făcea Pepe în tot acest timp. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Pepe, pe numele real Ionuț Pascu, face un nou anunț despre divorțul lansat în urmă cu mai bine de o lună. Artistul îi transmite Ralucăi Pastramă un mesaj puternic prin intermediul ultimei sale piese, intitulată „M-am jurat”. 

Cântărețul a lansat în urmă cu numai câteva ore o melodie de dragoste, versurile având un impact extrem de puternic, fiind inspirate din povestea de dragoste pe care a avut-o cu mama fetelor sale. Se pare că vedeta face un pas înapoi și nu mai speră la nicio împăcare.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Pepe demonstrează că a încercat pe toate căile să mai dea o șansă relației pe care o are cu Raluca Pastramă. Artistul renunță la telefoanele din miez de noapte, când o suna pe fosta soție cu totul felul de pretexte numai pentru a sta de vorbă cu ea.

Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Ce-i spune artistul

„Și m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon/ De fiecare dată îmi pare rău
Și m-am jurat să nu-ți mai dau nici texte/ Fiindcă toate sunt pretexte
Să te aud să-ți vorbesc din nou/ Noaptea când nu mai am somn”, sunt câteva dintre versurile ultimei piese a lui Pepe.

ADVERTISEMENT

Versurile mai arată că Ionuț Pascu este dezamăgit de hotărârea luată de fiica lui Nelu Pastramă și îi pare rău că a ajuns în această situație. Artistul nu poate trece nici acum peste separare, însă jură că nu mai caută motive de împăcare cu cea care i-a fost soție mai bine de 8 ani.

Muzicianul se abține cu greu să nu vorbească despre Raluca Pastramă, încercând să-i transmită prin piesa „M-am jurat” un mesaj. De altfel, multe dintre melodiile vedetei din ultima perioadă sunt bucățică ruptă din viața sa sentimentală.

ADVERTISEMENT

„Foarte frumoasă, intensă”, „O melodie cu mii de gânduri, trăiri și adevăruri trăite de fiecare măcar odată în viață” sau „O piesă minunată”, sunt câteva dintre comentariile legat de ultima melodie a lui Pepe.

Pepe a anunțat încă de acum o lună că s-a despărțit de mama fetelor sale, decizia fiind luată în totalitate de Raluca Pastramă. Cântărețul transmitea că divorțul va fi unul amiabil, la notar, însă între timp lucrurile s-au complicat și au ieșit la iveală multe amănunte.

ADVERTISEMENT

Se pare că nu mai este nicio cale de împăcare între cei doi, mai ales că și-au aruncat multe vorbe grele în public. În plus, bruneta chiar și-a acuzat soțul de violență, dorind să obțină în felul acesta custodia deplină a copiilor pe care-i au împreună.

ADVERTISEMENT