Per Johansson a sărbătorit româneşte într-un bloc din capitală. Cine l-a invitat şi ce scria pe salata de boeuf

Tibi Demeter   
in Galerie foto
09/04/2018, 14:35
Per Johansson a sărbătorit româneşte într-un bloc din capitală. Cine l-a invitat şi ce scria pe salata de boeuf GALERIE FOTO

Antrenorul suedez a fost invitat de părinţii lui Adrian Vasile, secundul lui Per la naţionala Muntenegrului şi a celor de la CSM Bucureşti, la masa tradiţională de Paşte de pe care nu a lipsit celebra salată de beouf şi un mesaj special pentru nordic.

Johansson a fost tratat regeşte de familia lui Adi Vasile şi a fost pus să guste dintr-o salătă de beouf pe care a fost scris: “Final Four 2018”.  Noul antrenor al lui CSM Bucureşti a avut astfel ocazia să deguste preparatele tradţionale româneşti de Paşte.

CSM Bucureşti cu un pas în Final Four

Trupa din capitală a câştigat cu 34-21, manşa tur, a partidei cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi are şanse mari să ajungă în Final Four-ul de la Budapesta, programat pe 12 şi 13 mai, după returul din Franţa.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×