Per Johansson e dezamăgit! ”Astăzi am avut noroc”

Vicentiu Dinescu   
in Sporturi
15/04/2018, 20:10
Per Johansson e dezamăgit! ”Astăzi am avut noroc”

Tehnicianul suedez consideră că CSM Bucureşti a avut noroc în deplasarea din Franţa, dar a precizat că jucătoarele campioanei României nu vor avea voie să mai facă astfel de greşeli la meciurile din Final Four.

”Metz a început bine, a avut o tactică bună. Sunt fericit că vom merge la Budapesta, dar Metz ne-a pus mari probleme astăzi. Întotdeauna ca antrenor eşti speriat de ce se poate întâmpla. Metz a avut o apărare foarte bună azi, dar am mai salvat câte ceva când am schimbat portarul cu o jucătoare de câmp”, a spus Per Johansson la un post de televiziune.

Per Johansson: ”Ne dorim să câştigăm Final Four-ul”

”Astăzi am avut noroc că aveam un avantaj de 13 goluri, dar la Budapesta toată lumea pleacă de la zero. Sunt dezamăgit de cum am jucat astăzi, dar per total ne-am impus la 6 goluri şi acesta este lucrul pozitiv. Avem şanse la fel de bune ca celalte echipe să ne impunem în Final Four. Ne dorim să câştigăm”, a precizat Per Johansson.

CSM Bucureşti s-a calificat în Final Four-ul Champions League, deşi a fost învinsă, duminică, la şapte goluri în deplasarea de la Metz.

Închide ×