Sport

Per Johansson revine la CSM București. Suedezul va fi secundul lui Adi Vasile pe banca ”tigroaicelor”. Anunţul oficial al clubului

18.02.2020 | 20:13
Per Johansson revine la CSM Bucuresti Suedezul va fi secundul lui Adi Vasile pe banca tigroaicelor Anuntul oficial al clubului
ADVERTISEMENT

CSM București, vicecampioana României la handbal feminin, face o mutare surpriză cu două etape înainte de finalul grupelor principale din Liga Campionilor. Pe banca ”tigroaicelor” va fi numit, ca secund al lui Adi Vasile, suedezul Per Johansson, un antrenor familiar echipei din Capitală.


UPDATE, ora 20:14. CSM Bucureşti a anunţat revenirea lui Per Johansson în staff- Selecţionerul naţionalei din Muntenegru va fi “secundul” lui Adi Vasile în acest final de sezon. El a fost “principal” la “tigroaice”:

ADVERTISEMENT

“#ClubNews I ? Per Johansson revine la CSM Bucuresti!

? Staff-ul tehnic al echipei feminine de handbal se întărește! Per Johansson a semnat o înțelegere valabilă până la finalul sezonului și va ocupa funcția de antrenor secund! ?
? După cele două medalii de bronz din EHF Champions League , cucerite în 2017 și 2018, suedezul face din nou echipă cu Adi Vasile, pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivelor din acest an: câștigarea tuturor trofeelor interne și calificarea în Final Four-ul de la Budapesta! ?? Welcome back, Per! ?#OrasulTau #EchipaTa #CSMBucuresti”, se arată în comunicatul clubului.

Per Johansson revine la CSM București. Suedezul va fi secundul lui Adi Vasile pe banca ”tigroaicelor”
Per Johansson revine la CSM București. Suedezul va fi secundul lui Adi Vasile pe banca ”tigroaicelor”

Per Johansson revine la CSM București ca secund al lui Adi Vasile

Într-un final de sezon extrem de greu, atât pe plan intern, cât mai ales extern, clubul Primăriei Capitalei reface cuplul de antrenori care a condus CSM-ul la Final Four-ul Champions League din 2018, când echipa din România a ocupat locul al treilea.

ADVERTISEMENT

Suedezul Per Johansson va reveni în București și va lucra ca secund al lui Adrian Vasile în perioada imediat următoare, conform celor de la Handbal Mania.

Poziția sa pe bancă va fi oficializată după aprobarea Consiliului de Administrație, considerată de apropiați ai clubului o formalitate.

ADVERTISEMENT

Pentru CSM București, va fi a treia oară când este antrenată de tehnicianul scandinav de 50 de ani.

Per Johansson și Adi Vasile, colaboratori și foarte buni prieteni

Adi Vasile și Per Johansson sunt și prieteni foarte buni, ei lucrând și pe banca naționalei Muntenegrului, unde suedezul este principal.

ADVERTISEMENT

Per Johansson vine la CSM ca secund pentru a nu-i lua locul lui Adi Vasile, pe care il consideră bun prieten.

După finalul sezonului în curs, lucrurile sunt deocamdată neclare, însă e foarte posibil ca Adi Vasile să rămână principal și Johansson să plece.

Pentru Per Johansson e foarte greu sa rămână la CSM București, având familia în Suedia și fiind și selecționerul echipei din Muntenegru.

Johansson și Vasile vor înfrunta România

Echipa naţională de handbal feminin a României are ca obiectiv calificarea la  Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă misiunea este una dificilă deoarece din grupa de la turneul preolimpic fac parte două forțe ale acestui sport, Muntenegru, care este și gazdă și e antrenată de Per Johansson și Adi Vasile, și Norvegia.

  • Vineri, 20 martie: România – Thailanda
  • Sâmbătă, 21 martie: România – Norvegia
  • Duminică, 22 martie: România – Muntenegru
ADVERTISEMENT