Per Johansson şi-a anunţat plecarea de la CSM Bucureşti. Cine vine

Tibi Demeter   
in Handbal
16/05/2018, 18:29
Per Johansson şi-a anunţat plecarea de la CSM Bucureşti. Cine vine
Per Johansson în partida cu Rostov Don din Final 4

Per Johansson a semnat o înţelegere cu CSM Bucureşti la primăverii lui 2018, însă nu este dispus să continue la formaţia din capitală, din motive personale. Suedezul a anunţat că nu poate antrena în acest moment o echipă de club, deoarece familia lui are nevoie de aportul său fizic, însă va continua să pregătească naţionala Muntenegrului.

”Am discutat azi cu oficialii clubului şi i-am informat că mi-ar fi plăcut să continui aici, dar aveam dinainte o înţelegere cu Muntenegru şi vreau să dau acolo sută la sută. De asemenea, familia mea nu poate veni aici în viitorul sezon, copilul meu este încă la şcoală şi sincer nu vreau să trăim separaţi. A sta aici 10 luni pe an în acest moment, este imposibil pentru mine. Aşadar, motivul principal al deciziei mele ţine în primul rând de familie, dar şi de faptul că respect foarte mult contractul cu Muntenegru. Am semnat o înţelegere cu ei, prin care m-am obligat să lucrez cel puţin 115 zile cu ei / an şi mi-ar fi fost foarte greu să mă ţin de contract, dacă aş fi antrenat CSM Bucureşti. Intenţiile mele au fost de a antrena o echipă de club la un asemenea nivel, dar de această dată nu este posibil”,  a explicat Per Johansson într-un interviu pentru ProSport.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

CSM Bucureşti va avea tot un antrenor străin

Oficialii formaţiei din capitală au confirmat după Final Four-ul de la Budapesta că echipa va fi pregătită tot de un antrenor din străinătate. Astfel, pe lista celor de la CSM Bucureşti se pare că s-ar afla deja Dragan Adzic, fost antrenor la Buducnost şi la naţionala din Muntenegru, dar şi Ole Gustav Gjekstad, fost antrenor la Larvik.

  Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×