News

Percheziții în apartamentul vecinilor criminalului din Onești. Poliția îi suspectează de complicitate

03.03.2021 | 18:44
Percheziții în apartamentul vecinilor criminalului din Onești. Poliția îi suspectează de complicitate
Foto: You Tube
ADVERTISEMENT

Anchetatorii efectuează percheziții în apartamentul în care a stat soția agresorului din Onești în momentul în care a avut loc dubla crimă. Polițiștii suspectează vecinii aflați în apartamentul de la etajul patru de complicitate la crimă.

Mai mulți polițiști în civil fac verificări și percheziții în apartamentul familiei la care a stat soția lui Gheorghe Moroșan când acesta i-a sechestrat pe cei doi muncitori, apartamentul fiind cu un etaj mai sus.

E posibil ca vecinii să fie complici

Anchetatorii bănuiesc că foștii vecini sunt implicați în sechestrarea celor doi bărbați, mai ales că aceștia ar fi fost cei care i-au anunțat pe soții Moroșan când au ajuns muncitorii în apartament.

ADVERTISEMENT

Conform cercetărilor efectuate până acum și informațiilor obținute de jurnaliști, se pare că acești foști vecini sunt cei care l-au îndemnat pe Moroșan să meargă să discute cu muncitorii, să vadă ce este acolo și să afle care este starea juridică a apartamentului.

Proprietara apartamentului a refuzat să dea mai multe detalii presei, motivând că în casa ei sunt anchetorii și că nu are timp, informează Antena 3. 

ADVERTISEMENT

Posibil ca una dintre victime să fi fost ucisă înainte de venirea poliței

Există bănuieli conform cărora una dintre victime a murit înainte de intervenția poliței, pozele din apartament în care se vede o mare baltă de sânge într-una din camere confirmând acest lucru. Mai ales că sângele se află într-una din camere, și nu pe balcon,

Alături de imagini, există și informații cheie din rapoartele poliței care confirmă această supoziție.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu cei doi muncitori imobilizați au fost surprinse de foștii vecini ai lui Gheorghe Moroșan.  Aceștia i-au filmat pe cei doi muncitori în timp ce erau pe balcon, legați, unul dintre ei fiind foarte supărat și ținând capul în jos.

Când a avut loc dubla crimă

Luni, 1 martie, un bărbat din Onești în vârstă de 68 de ani, a sechestrat doi muncitori care lucrau în fostul său apartament. Bărbatul a sunat în jurul prânzului la poliție și a anunțat că-i va ucide pe cei doi muncitori dacă nu primește ceea ce cere. Polițiștii au negociat timp de patru ore cu agresorul, însă fără succes.

ADVERTISEMENT

Într-un final, într-un acces de furie, bărbatul i-a înjunghiat mortal pe cei doi muncitori. Unul dintre muncitori a murit pe loc și celălalt a murit în drum spre spital.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri