News

Percheziții în județul Prahova. Nouă persoane bănuite de furt și viol sunt vizate. Video

Percheziții în județul Prahova, la mai multe domicilii. Polițiștii vizează hoții din magazine și violatorii. Printre suspecți se află și doi minori, care ar fi abuzat o tânără.
09.02.2022 | 10:22
Perchezitii in judetul Prahova Noua persoane banuite de furt si viol sunt vizate Video
Percheziții în județul Prahova. Nouă persoane bănuite de furt și viol sunt vizate. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Miercuri dimineață au loc mai multe percheziții în mai multe zone din județul Prahova, la persoane bănuite că au comis infracțiunea de furt, dar și de viol.

Nouă percheziții domiciliare în Prahova. Cine sunt vizați

„La acest moment, polițiștii structurilor de investigații criminale, ordine publică și rutieră din cadrul Poliției Municipiului Ploiești desfășoară o razie pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru combaterea faptelor ilegale în municipiul Ploiești”, informează polițiștii.

ADVERTISEMENT

Este vorba de o razie la nouă domicilii, în Ploiești și alte două comune din Prahova. Persoanele vizate sunt suspecte în cazuri de furturi din mașini și societăți comerciale, dar și de viol.

Doi minori, vizați de oamenii legii. Ei ar fi violat o fată de 14 ani

De altfel, conform Agerpres, două dintre persoanele vizate sunt minori. Este vorba despre doi tineri, cu vârstele de 15 și 17 ani.

ADVERTISEMENT

Aceștia ar fi violat o tânără în vârstă de 14 ani pe un teren din comuna Păuleşti, aflată în apropierea municipiului Ploieşti. Fapta ar fi avut loc în luna mai a anului trecut, dar tânăra a reclamat violul abia în decembrie.

„În cadrul acțiunii, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești pun în executare 9 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești și 2 comune din județul Prahova, în vederea documentării activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt din societăți comerciale și din auto și viol”, au informat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Hoții din magazine, vizați de percheziții, în Prahova

Tot hoții din magazine și centrele comerciale au mai fost vizați de percheziții și în luna decembrie a anului 2021.

Atunci, perchezițiile au avut loc și în județul Dâmbovița, fiind, în total, un prejudiciu de circa 15.000 de lei pe care persoanele bănuite l-ar fi creat.

ADVERTISEMENT

Hoții au furat țigări, băutură și bani din șapte magazine, iar patru persoane au fost duse la audieri în acest caz.

“În fapt, în ultimele două săptămâni, persoanele bănuite ar fi sustras atât ţigări, băuturi alcoolice, cât şi bani, din incinta a şapte societăţi de alimentaţie publică din judeţul Prahova, creând prin activitatea infracţională un prejudiciu total de 15.000 de lei”, se arata la acel moment într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

ADVERTISEMENT