News

Elvis Pian, liderul clanului Duduianu, arestat preventiv. Este acuzat de șantaj și furt de mașini. Update

Elvis Pian, liderul clanului Duduianu, a fost arestat preventiv. Acesta este acuzat de șantaj și furt de mașini
09.07.2021 | 19:18
Elvis Pian liderul clanului Duduianu arestat preventiv Este acuzat de santaj si furt de masini Update
Percheziții la Clanul Duduianu. Elvis Pian, reținut după ce ar fi furat o mașină de lux. Era înarmat când a fost prins. Sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook, Captură video
ADVERTISEMENT
09-07-2021
16:17

Elvis Pian, liderul clanului Duduianu, arestat preventiv

Elvis Pian, pe numele din cartea de identitate Nicolae Bratu, a fost arestat preventiv pentru de 30 de zile. Aceeași pedeapsă li s-a aplicat și celorlalți trei bărbați acuzați în dosarul pentru șantaj și furt de mașini. Unul dintre ei este chiar vărul liderului clanului Duduianu, Amar.

Potrivit autorităților, bărbații ar fi furat o mașină de lux și i-ar fi cerut proprietarului 3.500 de euro pentru a i-o înapoia.

08-07-2021
07:59

Ministrul Lucian Bode, declarații după reținerea lui Elvis Pian

Ministrul de Interne a fost întrebat, joi dimineață, despre perchezițiile care au loc la Clanul Duduianu în această zi și despre faptul că a fost reținut Elvis Pian, unul dintre liderii grupării interlope.

„Nu scăpăm de interlopi, de oameni certați cu legea, sigur că nu vom scăpa 100%, dar structurile MAI sunt convins că își fac datoria”, a spus Lucian Bode.

Elvis Pian a fost reținut de oamenii legii pe raza județului Ialomița, el fiind suspectat că a furat o mașină de lux, iar apoi l-a șantajat pe proprietarul acesteia. Sunt mai multe percheziții efectuate în acest caz, în ziua de joi.

Percheziții la Clanul Duduianu. Elvis Pian, reținut

Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, a fost prins de forțele speciale în dimineața zilei de joi, pe Autostrada Soarelui. În acest caz au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziții.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mai mulți membri ai Clanului Duduianu sunt vizați de oamenii legii, pe numele lor fiind mandate de aducere în acest dosar, în care sunt suspectați de săvârșirea mai multor infracțiuni.

„Astăzi, 08.07.2021, Serviciul Furturi Auto, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară și mai multe mandate de aducere pe raza municipiului București și în județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, șantaj și favorizarea făptuitorului”, au transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT

Elvis Pian a fost prins în Ialomița. Ce au găsit oamenii legii în mașina sa

Cel care a fost reținut de oamenii legii este nimeni altul decât Elvis Pian. Acesta a fost prins în jurul orei 2:30. O altă persoană care ar fi ajuns în arest este Amar Duduianu, conform Gândul.

În mașina sa au fost găsite sume de bani, ridicate de oamenii legii. De asemenea, Elvis Pian avea o armă în mașina sa, pentru care nu deține permis. Este vorba despre o armă neletală.

ADVERTISEMENT

„Una dintre persoane, pe numele căreia era emis mandat de aducere, a fost depistată pe raza județului Ialomița.

În autoturismul acesteia au fost găsite și ridicate sume de bani în lei și euro, precum și o armă neletală, supusă autorizării, pentru care nu deține permis. Audierile se desfășoară la sediul Serviciului Furturi Auto”, au mai transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Informațiile transmise de polițiști arată că mașina de lux a fost furată în luna mai a acestui an, din plină stradă. Aceasta era parcată în Sectorul 1 al Capitalei.

Persoana în cauză ar fi fost apoi șantajată și aceasta trebuia să plătească diverse sume de bani pentru a afla mai multe detalii despre mașina sa furată. Mai mult, șantajiștii i-au spus că îi vor recupera mașina, dar doar dacă îi plătește.

ADVERTISEMENT
Tags: