PERCHEZIŢII la COSR, în scandalul echipamentelor contrafăcute de la Rio

Cristian Blanuta   
in Stirile zilei
12/08/2016, 13:54
PERCHEZIŢII la COSR, în scandalul echipamentelor contrafăcute de la Rio GALERIE FOTO

Poliţia a efectuat vineri percheziţii la sediul Comitetului Olimpic Sportiv Român, dar şi la cel al unei firme de echipament sportiv. Poliţiştii au ridicat din cele două locaţii mai multe documente.

Pax Creative Sports SRL e firma care a livrat echipamentele pentru membrii delegaţiei olimpice la Jocurile Olimpice din 2016 şi a ieşit scandal. Firma are 5 angajaţi şi 10 contracte cu COSR, din 2010 încoace.

”Din primele cercetări a rezultat că firma în cauză ar fi încheiat şi derulat relaţii contractuale cu autorităţi contractante din domeniul activităţilor sportive, furnizînd echipamente sportive susceptibile a fi contrafăcute.

Cercetările sînt continuate pentru comiterea infracţiunilor de contrafacere a unei mărci şi punerea în circulaţie a unui produs purtînd o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, sub supravegherea parchetului de pe lîngă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, este comunicatul Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×