News

Dani Mocanu, reținut 24 de ore după ce a amenințat un tânăr cu un cuţit. Update

Dani Mocanu are din nou probleme cu legea. Joi dimineață, locuința acestuia din județul Argeș a fost percheziționată de polițiști. Manelistul a fost reținut 24 de ore după ce a amenințat un tânăr cu un cuţit.
28.07.2022 | 10:35
Dani Mocanu retinut 24 de ore dupa ce a amenintat un tanar cu un cutit Update
Dani Mocanu are câteva videoclipuri cu mesaje dure la adresa polițiștilor. Foto: facebook.com/DanielMocanuOficial
ADVERTISEMENT
28-07-2022
19:22

Dani Mocanu, reținut 24 de ore după ce a amenințat un tânăr cu un cuţit

Noi probleme cu legea pentru Dani Mocanu. Manelistul a fost reținut pentru 24 de ore și plasat deja în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș, conform Antena 3.

Decizia a venit după ce manelistul a amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club.

Joi, la primele ore ale dimineții, locuința lui Mocanu din județul Argeș a fost percheziționată de polițiști

”Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, în cadrul dosarului penal, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la domiciliul unui bărbat de 29 de ani. A fost pus în executare un mandat de aducere, în vederea audierii”, a transmis IPJ Mureș, prin intermediul unui comunicat.

Conform g4media.ro, Dani Mocanu este acuzat de amenințare, tulburarea liniștii publice și port de obiecte periculoase. Perchezițiile de joi dimineața au fost organizate de polițiștii din județul Mureș.

Dani Mocanu a ajuns cuțitar

La această situție s-a ajuns după ce controversatul cântăreț de manele ar fi amenințat un tânăr cu un cuțit. Totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ trei săptămâni, într-un club din Târgu Mureș, iar scena reprobabilă a fost filmată.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acea filmare a fost încărcată pe Tiktok, astfel că polițiștii au decis că se impune sesizarea din oficiu. Amintim că manelistul a avut mai multe probleme cu legea de-a lungul ultimilor ani.

Joi dimineața, după ce au aflat că la domiciliul lui Dani Mocanu au venit mascații din forțele speciale, mai mulți indivizi au sosit pentru a-l susține. Conform Antena 3, unul dintre ei a încercat să-i agreseze pe jurnaliștii care filmau.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dani Mocanu este recunoscut pentru legăturile pe care le are cu mai mulți capi ai lumii interlope din România. În anul 2017, manelistul era arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița.

Manelistul a fost acuzat de proxenetism

La acea vreme, acesta era acuzat de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism. În același dosar au mai fost acuzații de spălare de bani și trafic de persoane.

ADVERTISEMENT

DIICOT Dâmbovița îl acuza pe Dani Mocanu că a trimis mai multe fete tinere să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda. El ar fi fost ajutat de o rețea formată din 11 indivizi.

Trei ani mai târziu 2020, Dani Mocanu era trimis în judecată din cauza unui episod în care a fost acuzat de incitare la ură sau discriminare. Manelistul a fost reclamat atunci la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

ADVERTISEMENT

El încărcase pe YouTube videoclipul piesei Curwa, producție care a generat numeroase reacții negative pentru că încuraja la violență împotriva femeilor. Ulterior, Dani Mocanu a fost condamnat la închisoare din cauza acelui dosar penal.

ADVERTISEMENT