ADVERTISEMENT
News

Percheziții la locuința lui Dani Mocanu, după videoclipul în care apare alături de un leu rănit

Autor: Adrian Baciu | 25.11.2020 | 08:37
Percheziții la locuința lui Dani Mocanu, după videoclipul în care apare alături de un leu rănit
Percheziții la locuința lui Dani Mocanu, după videoclipul în care apare un leu rănit. Sursa foto: gandul.ro

În cursul dimineții de miercuri, 25 noiembrie, polițiștii argeșeni au efectuat o serie de percheziţii la locuința cântăreţului Dani Mocanu, în legătură cu filmarea videoclipului în care manelistul apare alături de un leu rănit.

ADVERTISEMENT

Recent, interpretul de manele a lansat un videoclip în care apare alături de un leu plin de răni, iar imaginile au dus la un val de indignare și de plângeri pe internet.

Din primele informații, se fac cercetări privind infracțiunile de cruzime şi rele tratamente aplicate animalelor şi sunt vizate domiciliile lui Dani Mocanu, ale realizatorului videoclipului, cât şi un studio de filmări din judeţul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Percheziții la locuința lui Dani Mocanu în cazul videoclipului alături de un leu rănit

Polițiștii au întreprins, miercuri dimineață, percheziții la locuința cântărețului de manele Dani Mocanu, în al cărui videoclip a apărut un leu rănit. Forțele din Poliție au descins la trei adrese din Ilfov și Argeș: acasă la Dani Mocanu, la locuința persoanei care a filmat videoclipul și la sediul unui studio din Ilfov.

Anchetatorii îl cercetează pe Dani Mocanu pentru schingiuirea și rănirea animalelor, după ce în ultimul său videoclip s-a filmat alături de un leu care părea rănit și bolnav, conform Gândul.

ADVERTISEMENT

În spațiul public, activiștii pentru protecția animalelor au sesizat masiv autoritățile, care au demarat o anchetă pentru a stabili, în principal, cine e stăpânul leului în condițiile în care pentru deținerea unui astfel de mamifer carnivor de către o persoană fizică este nevoie de autorizație specială.

Val de reacții negative după videoclipul lui Mocanu cu leul rănit

Manelistul Dani Mocanu a declanșat un val uriaș de reacții negative în spațiul online după ce a apărut cu un leu în ultimul videoclip. Acesta a fost atacat din toate părțile și din cauza faptului că animalul sălbatic este rănit serios la unul dintre picioare.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți internauți s-au declarat ofensați de alegerea interpretului de muzică de petrecere în privința animalului, motiv pentru care unii au trimis petiții pentru a se găsi persoana vinovată pentru rănirea leului, care pare slăbit și chinuit.

În videoclipul piesei ”Stop România”, care a adunat peste 5 milioane de vizualizări, se poate observa tratamentul pe care-l primește leul. Animalul este rănit la un picior, suferă de dermatită și pare extrem de slăbit, cel mai probabil fiind subnutrit.

ADVERTISEMENT

În apărarea sa, Dani Mocanu a ieșit public și a afirmat că animalul a fost tratat precum ”un bebeluș”. Manelistul susține că leul a fost ”machiat profesional” înainte de a ajunge în videoclipul său pentru a arăta cât mai fioros.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!