Perchezitii la un un spital din Braşov. Un medic a fost dus la audieri

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/07/2016, 11:23
Perchezitii la un un spital din Braşov. Un medic a fost dus la audieri

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov şi Direcţiei Generale Anticorupţie-Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna, efectuează, miercuri seara, trei percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Braşov, Săcele şi Budila, inclusiv la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de “luare de mită”.

Procurorul Adrian Aldea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, a declarat că percheziţiile sunt aproape la final, şi urmează ca un medic din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă să fie adus la audieri, potrivit Agerpres.

“Percheziţiile sunt aproape de final (n.r. ora discuţiei cu purtătorul de cuvânt 21.30), urmând ca un medic de la spitalul amintit în comunicatul de presă să fie adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov pentru audieri, urmând a se decide măsurile care se impun”, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Procurorii au beneficiat de sprijinul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Sursă: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×