Perez a dezminţit informaţiile cu privire la plecarea lui Ronaldo. Ce le-a transmis fanilor

Tibi Demeter   
in Fotbal international
22/03/2018, 14:54
Perez a dezminţit informaţiile cu privire la plecarea lui Ronaldo. Ce le-a transmis fanilor

Conducătorul lui Real Madrid a dezminţiti zvonurile cu privire la un posibil transfer al lui Cristiano Ronaldo în China. Presa iberică a luat foc în ultimele zile după ce Luiz Felipe Scolari a declarat că starul de pe Bernabeu l-a întrebat de mai multe ori despre viaţa din China şi campionatul asiatic.

Florentino Perez i-a liniştit pe fanii madrileni cu o declaraţie în care a afirmat că este firesc ca un jucător să întrebe despre viaţa din alte ţări: “Dacă ai un prieten în Hong Kong îl întrebi cum este viaţa acolo, cred că este un lucru absolut normal”, a spus Perez.

Cristiano Ronaldo trece printr-o formă excelentă

Portughezul de 33 de ani a marcat în acest sezond de 37 de ori în 35 de partide disputate în toate competiţiile pentru Real Madrid şi mai are contract cu trupa spaniolă până în 2021. Vedeta lui Real Madrid a marcat de patru ori în ultimul meci, împotriva Gironei şi este în acest moment la doar trei goluri distanţă de Leo Messi în clasamentul golgheterilor din LaLiga.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×