Fotbal international

Perez a pregătit afacerea anului! Cum poate aduce un star din Premier League

Florentino Perez este pregătit să-l vândă pe Karim Benzema. Preşedintele lui Real Madrid încearcă să facă o super afacere.
07.04.2018 | 15:17
Perez a pregătit afacerea anului! Cum poate aduce un star din Premier League
ADVERTISEMENT

Karim Benzema nu mai este dorit de Florentino Perez la Real Madrid, iar preşedintele madrilenilor este pregătit să-l vândă în această vară. Oficialul campioanei Spaniei cere 70 de milioane de euro în schimbul atacantului de 30 de ani. Printre echipele interesate se numără şi Arsenal, iar Real Madrid ar putea să facă o super afacere.

Conform jurnaliştilor de la Diario Gol, Arsenal este dispusă să plătească maxim 40 de milioane de euro pentru Karim Benzema, însă Florentino Perez a venit cu o soluţie. Acesta ar fi dispus să-l vândă pe 30 de milioane de euro pe atacant, însă în afacere să intre şi transferul lui Hector Bellerin.

Arsenal nu este mulţumită de ideea lui Florentino Perez

“Tunarii” nu sunt mulţumiţi de termenii lui Florentino Perez, în condiţiile în care fundaşul dreapta de 23 de ani este cotat la 40 de milioane de euro de conducerea lui Arsenal. În plus, internaţionalul spaniol este dorit şi de Barcelona, care ar fi dispusă să plătească suma.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri