ADVERTISEMENT
News

Video. A explodat cisterna răsturnată pe DN 21 A, între localitățile Bărăganu şi Ţăndărei. Update

O cisternă s-a răsturnat pe DN 21 A și a luat foc. Ulterior, aceasta a explodat.
Autor: Robert Cristea | 03.06.2021 | 19:50
Video. A explodat cisterna răsturnată pe DN 21 A, între localitățile Bărăganu şi Ţăndărei. Update
Pericol de explozie pe DN 21A. O cisternă s-a răsturnat între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei şi a luat foc. Foto: Facebook/Pro Lider FM
acum 2 weeks

Cisterna răsturnată pe DN 21 A, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei, a explodat

Cisterna plină cu motorină răsturnată în județul Brăila, între Bărăganu şi Ţăndărei, a explodat. Mai mulți pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului și, din fericire, niciunul nu a fost rănit în urma deflagrației.

Explozia a avut loc în jurul orei 18,30, iar incendiul care a fost cauzat în urma deflagraţiei a fost lichidat de pompieri în jurul orei 19,20.

Şoferul cisternei, un cetăţean din Republica Moldova în vârstă de 61 de ani, a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la un echipaj SMURD, însă nu a fost necesară transportarea acestuia la spital. 

Accident periculos pe DN 21 A. O cisternă s-a răsturnat, iar traficul rutier a fost deviat, a transmis IP Brăila.

ADVERTISEMENT

Traficul rutier este blocat între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei, după ce o cisternă s-a răsturnat pe partea carosabilă, conform Agerpres.

“În acest moment, pe DN 21A, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei, traficul este blocat în totalitate din cauza unei cisterne răsturnate pe partea carosabilă. Din fericire nu sunt victime. Traficul rutier este deviat de către poliţişti pe DN 21 şi DE 584”, se arată într-un comunicat al PJ Brăila.

O cisternă s-a răsturnat pe DN 21 A. Pericol de explozie

Pericol de explozie pe DN 21A. O cisternă s-a răsturnat între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei şi a luat foc
Foto: Facebook/ Pro Lider FM

Accidentul s-a petrecut în județul Brăila, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei. Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, col. Ştefan Stoian,  la faţa locului acţionează două echipaje de pompieri și o ambulanță SMURD.

ADVERTISEMENT

A existat un pericol de incendiu în cazul cisternei răsturnate pe DN 21A, după ce focul a cuprins anvelopele.

“Două autospeciale cu apă şi spumă acţionează pentru stingerea unui incendiu raportat la o cisternă răsturnată la ieşire din localitatea Bărăganu spre Ţăndărei. La faţa locului este şi o ambulanţă SMURD.

Nu avem informaţii dacă cisterna este goală sau nu. La faţa locului acţionează Garda de intervenţie Însurăţei şi Punctul de lucru Dudeşti”, potrivit ISU Brăila.

ADVERTISEMENT

Şoferul este un bărbat de 61 de ani, din Republica Moldova. Acesta a reușit să iasă la timp din cabină, astfel încât evenimentul nu s-a soldat cu victime, conform Digi24.

Bărbatul  nu a fost transportat la spital. Șoferul a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD ajuns la fața locului.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT