Nicio categorie

Pericol pentru Argentina lui Messi. Prezicerea motanului Achile pentru meciul cu Nigeria

26.06.2018 | 15:28
Pericol pentru Argentina lui Messi . Argentina e obligată să câştige
ADVERTISEMENT

Pericol pentru Argentina lui Leo Messi. Naţionala “pumelor” se află în faţa meciului de a fi sau a nu mai fi la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia, fiind obligată să câştige disputa cu “vulturii verzi” din Nigeria. Orice alt rezultat va trimite acasă devreme una dintre favoritele la câştigarea trofeului.

Însă şansele Argentinei de a merge mai departe au fost spulberate de către prezicătorul turneului final din lumea necuvântătoarelor. Mai precis de deja celebrul motan Achile, urmaşul la fel de celebrei caracatiţe Paul la Mondialul din 2010 din Africa de Sud.

ADVERTISEMENT

Achile, cel care are până acum preziceri reuşite sută la sută, indicând mereu corect învingătoarea din meciurile Rusia – Arabia Saudită 5-0, Maroc – Iran 0-1 şi Brazilia – Costa Rica 2-0, atrebuit să aleagă între bolul cu mâncare din dreptul steagului Argentinei sau al celui nigerian. Ca de obicei, acţiunea s-a desfăşurat într-una din sălile celebrului muzeu Ermitraj din Sankt Petersburg.

Vestea proastă pentru Messi şi compania este că felina nu a stat pe gânduri nici un moment, nu a avut nici o clipă de ezitare şi s-a înfruptat imediat din bolul în dreptul căruia figura steagul Nigeriei. Eliminarea Argentinei ar însemna cea mai mare surpriză de la turneul final. Dintre marile favorite doar Brazilia ar mai avea emoţii reale, pentru că un eşec în faţa Serbiei în ultimul meci ar însemna şi visul spulberat pentru Neymar şi Coutinho.

ADVERTISEMENT
Pericol pentru Argentina lui Messi. Motanul Achile a prezis victoria Nigeriei şi nu a greşit nici o predicţie până acum
Pericol pentru Argentina lui Messi. Motanul Achile a prezis victoria Nigeriei
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri