Nicio categorie

DEZASTRU pentru Chiricheş: poate RATA cupele europene!

Tragerea la sorţi pentru semifinale Cupei FA a oferit un posibil duel care se dispută şi în campionat, în lupta pentru titlu....
09.03.2014 | 18:52
DEZASTRU pentru Chiricheş: poate RATA cupele europene!

Tragerea la sorţi pentru semifinale Cupei FA a oferit un posibil duel care se dispută şi în campionat, în lupta pentru titlu.

Arsenal – Manchester City/Wigan şi Hull – Sheffield United sînt cele două semifinale ale Cupei. Cele mai afectate de aceastră tragere sînt echipele care se bat pentru un loc care duce în preliminariile Ligii Europa, mai exact Tottenham, Manchester United şi Everton, ocupantele locurilor 5, 6 şi 7.

Avînd în vedere că una dintre Hull sau Sheffield United va ajunge cu siguranţă în finală, un loc din preliminariile pentru Liga Europa acordat Angliei va primi finalista. Aşadar, locul 7 din Premier League nu mai se califică niciunde, rămînînd doar locurile 5 şi 6 în cea de-a doua competiţie a Europei.

Tottenham merge din ce în ce mai prost, iar Manchester United s-a apropiat la 5 puncte de londonezi, la fel ca şi Everton, ocupanta locului 7. Aşadar, există şanse foarte mari, în cazul în care continuă seria rezultatelor slabe, ca Tottenham să rămînă în afara Europei, cu toate investiţiile făcute în acest sezon.

Chiar şi dacă nu se califică Manchester City în semifinale, presupunînd că Arsenal va cîştiga competiţia, tot se va acorda locul de Liga Europa finalistei.

Singura variantă pentru ca locul 7 să ajungă în preliminariile Ligii Europa este ca nici Arsenal şi nici Manchester City să nu cîştige competiţia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri