Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Pericol pentru România la EURO 2024! Fotbalistul Slovaciei de 35 de milioane de euro este apt pentru duelul cu tricolorii

Veste nu tocmai plăcută pentru Edi Iordănescu. Fotbalistul Slovaciei de 35 de milioane de euro este apt pentru duelul cu tricolorii de la EURO 2024.
25.06.2024 | 15:08
Pericol pentru Romania la EURO 2024 Fotbalistul Slovaciei de 35 de milioane de euro este apt pentru duelul cu tricolorii
Pericol pentru România la EURO 2024! Fotbalistul Slovaciei de 35 de milioane de euro este apt pentru duelul cu tricolorii. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu are parte de o veste tocmai plăcută înaintea meciului din etapa a treia de la EURO 2024. Fotbalistul Slovaciei de 35 de milioane de euro este apt pentru duelul cu tricolorii de la Campionatul European din Germania. 

Pericol pentru România la EURO 2024! Fotbalistul Slovaciei de 35 de milioane de euro este apt pentru duelul cu tricolorii

David Hancko, fotbalistul în vârstă de 26 de ani, cotat la 35 de milioane de euro, a ieșit accidentat în partida cu Ucraina, partidă pierdută de Slovacia cu scorul de 2-1.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru Edi Iordănescu, fundașul central va fi apt pentru meciul cu România, meci care se poate dovedi decisiv în ceea ce privește calificarea celor două formații în faza „optimilor” de finală ale Campionatului European din Germania.

Conform lui Francesco Calzona, antrenorul Slovaciei, cel mai bine cotat fotbalist din lotul adversarei României a efectuat un RMN iar rezultatele au fost nesperat de bune, astfel că jucătorul dorit de Atletico Madrid poate juca încă din primul minut duelul cu tricolorii.

ADVERTISEMENT

„David a efectuat un RMN iar rezultatele au fost cât se poate de bune. El va fi apt pentru meciul cu România”, a declarat tehnicianul.

Semnal de alarmă pentru Edi Iorădnescu direct din cantonamentul Slovaciei înainte de meciul cu România de la EURO 2024

Pavol Farkas, translatorul selecționerului Slovaciei, a avut un semnal de alarmă pentru Edi Iordănescu și jucătorii săi când a declarat că nimeni din echipa Slovaciei nu se gândește la un rezultat egal în meciul cu România de la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

„Vrem să avansăm cât mai mult posibil, să facem un joc bun miercuri. Și, dacă jucăm bine, să și câștigăm. Mai ales după partida cu Belgia. Vrem să iasă totul bine, să depășim faza grupelor. 

România este o echipă tare, a făcut un meci excelent cu Ucraina și unul bun cu Belgia. Chiar dacă a pierdut, a avut momentele sale. Două partide, în special cel cu Ucraina, pe care l-a câștigat cu 3-0.

ADVERTISEMENT

Dar și împotriva Belgiei și-a creat ocazii de gol. Are câțiva jucători foarte buni. În fața ei e ocazia calificării, una mare.  În fotbal nicio echipă nu joacă pentru egal. Toate vor să câștige”, a declarat translatorul înaintea meciului decisiv cu România.

ADVERTISEMENT
2,06 este cota BETANO pentru pronosticul "X" la România - Slovacia