Cele mai citite

Pericolul nr. 1 al tricolorilor a SEMNAT cu West Brom

După 6 ani petrecuţi la Celtic, Georgios Samaras a părăsit echipa scoţiană, însă nu şi insula Marii Britanii. Atacantul grec a ajuns în Premier League, acolo unde a semnat cu West Bromwich...
22.08.2014 | 16:15
Pericolul nr. 1 al tricolorilor a SEMNAT cu West Brom

După 6 ani petrecuţi la Celtic, Georgios Samaras a părăsit echipa scoţiană, însă nu şi insula Marii Britanii. Atacantul grec a ajuns în Premier League, acolo unde a semnat cu West Bromwich Albion, fosta echipă a lui Gabi Tamaş. Unul dintre pericolele României din cadrul premilinariilor pentru EURO 2016 a semnat un contract valabil doi ani şi va purta numărul 30 la WBA.

“Am adus un jucător cu foarte mare experienţă care a evoluat la un nivel foarte ridicat în cariera sa. Are o tehnică bună şi ştie să facă faţă meciurilor importante. Acum avem 4 atacanţi în lot şi fiecare va fi folosit în funcţie de calităţile sale”, a declarat Alan Irvine, antrenorul lui West Brom.

România se află în grupa F a preliminariilor europeanului din 2016, alături de Grecia, Finlanda, Ungaria, Irlanda de Nord şi Insulele Feroe.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri