ADVERTISEMENT
Sport

Perioadă încinsă pentru CSM București în Liga Campionilor: ”Trebuie să ne refacem fizic”. Video

Autor: Traian Terzian | 12.11.2020 | 17:34
Perioadă încinsă pentru CSM București în Liga Campionilor: ”Trebuie să ne refacem fizic”. Video
Pentru echipa de handbal feminin CSM București urmează o perioadă extrem de încinsă în Liga Campionilor, acolo unde va trebui să joace trei meciuri în doar opt zile

Pentru echipa de handbal feminin CSM București urmează o perioadă extrem de încinsă în Liga Campionilor, acolo unde va trebui să joace trei meciuri în doar opt zile.

ADVERTISEMENT

”Tigroaicele” sunt pe primul loc în Grupa A, cu zece puncte, după cinci victorii și o înfrângere. La finalul săptămânii trecute, CSM s-a impus în deplasare cu Krim Ljubljana, scor 25-23.

CSM București și-a încheiat meciurile din Liga Florilor în 2020, chiar dacă a rămas de disputat o etapă. Adversara “tigroaicelor”, CSM Slatina, nu se va putea prezenta din cauza unui focar Covid-19 izbucnit la club.

CSM București are trei meciuri în 8 zile în Liga Campionilor

Pentru CSM București urmează acum o perioadă de foc în Liga Campionilor, cu trei meciuri în opt zile, dar avantajul este că toate vor fi pe teren propriu. Elevele lui Adi Vasile vor juca sâmbătă, 14 noiembrie, cu Krim Ljubljana, apoi joi, 19 noiembrie, vor întâlni Rostov, într-o partidă restanță, iar duminică, 22 noiembrie, vor evolua împotriva lui Bietigheim.

ADVERTISEMENT

”Se vede bine clasamentul de sus, e plăcut să fii primul, dar tot timpul pot apărea surprize și fluctuații de formă, de aceea fiecare meci este important. Victoriile ne dau încredere în noi, ne simțim foarte bine și avem alt elan pentru ceea ce urmează. Ne-am consolidat poziția în clasament, ne bucurăm la maximum de primul loc”, a declarat Denisa Dedu.

”S-au aglomerat multe meciuri, nu este ușor, încercăm să ne refacem fizic cât se poate, e important că nu avem probleme grave de sănătate. Ne dorim trei victorii din aceste trei meciuri”, a continuat portarul ”tigroaicelor”.

Denisa Dedu a spus că este greu să joace pe teren propriu fără publicul care făcea o atmosferă incendiară în Sala Polivalentă: ”Nu ne putem obișnui cu Sala Polivalentă goală. Ne este dor de suportul oamenilor care veneau la sală, nu-l putem avea, din păcate, dar încercăm să ne adaptăm”.

ADVERTISEMENT

”Cu siguranță va fi un meci diferit față de cel jucat în deplasare cu Krim. Nu ne-au surprins cu nimic, știam tot ceea ce fac ele, am pregătit bine meciul, doar că, probabil, în unele momente, a fost o lipsă de concentrare și așa au reușit să stea o bună parte a meciului aproape de noi”, a încheiat Dedu.

CSM București a mai dat o lovitură la începutul acestei săptămâni. Echipa bucureșteană a semnat un contract de sponsorizare de 280.000 de euro pe an cu Engie, unul dintre principalii parteneri ai echipei din Capitală.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!