Sport

„Perla” care i-a scăpat lui Gigi Becali! Previziuni fulminante pentru un jucător de la CFR Cluj: „Se va vinde pe o sumă mai mare decât propovăduiește un «înțelept»!”. Exclusiv

Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA și finanțator al clubului FC Vaslui, a vorbit la superlativ despre Claudiu Petrila, tânăra extremă a campioanei CFR Cluj.
16.04.2022 | 13:43
Perla care ia scapat lui Gigi Becali Previziuni fulminante pentru un jucator de la CFR Cluj Se va vinde pe o suma mai mare decat propovaduieste un intelept Exclusiv
Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA și finanțator al clubului FC Vaslui, a vorbit la superlativ despre Claudiu Petrila, tânăra extremă a campioanei CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila (21 de ani) a fost adus la prima echipă a CFR-ului, în toamna lui 2018, de la echipa U19. Acesta mai are contract până în 2023 cu gruparea din Gruia.

Adrian Porumboiu, laude pentru Claudiu Petrila

Adrian Porumboiu a vorbit la superlativ despre Claudiu Petrila. Acesta susține că, deși nu se discută prea mult despre Petrila, extrema CFR-ului va pleca pe bani mulți în fotbalul din străinătate.

ADVERTISEMENT

„Ce să scape de regula U21, când îl are pe Petrila? Petrila e cel mai bun jucător și se va vinde pe o sumă mai mare decât propovăduiește un «înțelept», pe sute de milioane.

Petrila este cel mai bun jucător pentru fotbalul de afară. Nu se vorbește despre el, pentru că ăia de la Cluj nu spun că îl dau cu 20-30 de milioane.

ADVERTISEMENT

Să țineți minte că Petrila se va vinde cel mai bine dintre toți tinerii despre care se spune că vor pleca pe sute de milioane”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Claudiu Petrila a „explodat” în tricoul lui Sepsi

Claudiu Petrila a evoluat timp de un an și patru luni pentru echipa U19 a celor de la CFR Cluj, după ce, în vara lui 2017, a fost transferat, liber de contract, de la FC Bihor U19.

ADVERTISEMENT

În octombrie 2020, după aproape doi ani petrecuți la prima echipă a ardelenilor, Petrila a fost împrumutat pentru un sezon la Sepsi Sfântu Gheorghe. În tricoul covăsnenilor, evoluțiile tânărului jucător au „explodat”, devenind rapid un om de bază. Acesta a reușit să dea cinci goluri și o pasă decisivă în 27 de partide bifate pentru Sepsi.

Deși cei de la Sepsi și-ar fi dorit să prelungească împrumutul, CFR Cluj a decis să-l readucă „acasă” pe Claudiu Petrila, având în vedere evoluția fulminantă de care a dat dovadă într-o perioadă scurtă. Astfel că, în iunie 2021, Petrila a revenit în Gruia.

ADVERTISEMENT

Există oferte pentru Claudiu Petrila

Recent, Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit faptul că există oferte pentru Claudiu Petrila, însă sumele oferite nu sunt pe placul formației ardelene.

„Pentru Petrila deja există oferte. Nici nu știu cât contează cu cât ai vinde un jucător, important e ce oferte primești pe el. Discuțiile acestea sunt confidențiale. Nu am primit acceptul acelor echipe să divulgăm suma de transfer.

În momentul acesta, nu suntem mulțumiți de sumă și acesta este motivul pentru care Petrila încă este la CFR Cluj. Nu comentez (n.r. dacă suma cerută în schimbul lui Petrila este asemănătoare cu cea a transferului lui Dennis Man la Parma, 13 milioane de euro). E o capcană în care nu intru. Ar însemnă să vorbim de sume, exact ceea ce evit.

(…) Există această posibilitate (n.r. să plece Petrila). Dorim o sumă plus un procent, pentru că avem încredere că poate crește în continuare”, a declarat Cristi Balaj, pentru Digi Sport.

Faptul că Dan Petrescu nu mizează mai mult pe Claudiu Petrila a născut discuții aprinse între Neluțu Varga și antrenorul echipei, așa cum FANATIK a scris în exclusivitate. Din informațiile obținute de site-ul nostru, Dan Petrescu plănuiește să-l trimită în teren încă din primul minut pe Claudiu Petrila în derby-ul CFR Cluj – FCSB, de duminică.

  • 1,4 milioane de euro este cota lui Claudiu Petrila, conform transfermarkt.com
  • 9 goluri și 5 pase decisive a dat Claudiu Petrila în 35 de partide bifate pentru CFR Cluj, în acest sezon

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,36 este cota pentru ”12”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT