Life

Perla Greciei, nedescoperită de români. Cât costă o noapte de cazare pe Insula Karpathos

O destinație de vacanță superbă în Grecia, care nu a fost încă descoperită de turiștii români. Iată cum arată și cât costă o noapte de cazare pe Insula Karpathos.
11.07.2022 | 16:03
Perla Greciei nedescoperita de romani Cat costa o noapte de cazare pe Insula Karpathos
Insula Karpathos. Insula din Grecia care nu a fost descoperită de români. Foto: Colaj Fanatik / Pixabay
ADVERTISEMENT

Românii adoră vacanțele în Grecia și chiar se fac glume că nu există plajă fără măcar un conațional pe ea. Totuși, iată care este insula pe care se pare că nu au pășit prea mulți români!

Insula din Grecia care nu a fost descoperită de români

Grecia este o destinație de vacanță faimoasă printre români și unii turiști chiar au început să se plângă că sunt prea mulți conaționali acolo, iar plajele grecești au fost „invadate” de români.

ADVERTISEMENT

Un turist a dezvăluit care este o insulă mai puțin frecventată, un adevărat paradis tropical perfect pentru o vacanță la mare.

Este vorba despre Insula Karpathos, un loc „minunat” așa cum este descris de românul care îl recomandă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Având în vedere că am văzut multe postări în care conaționalii noștri caută ținuturi în Grecia, în care nu se vorbește românește și în care încă nu a călcat așa zisul “Melteanus Autenticus”, vreau să vă invit să vizitați unul dintre minunatele locuri pe care le-am văzut de-a lungul anilor și anume Insula Karpathos”, a scris un turist român pe pagina de Facebook Forum Grecia.

Insula Karpathos, o destinație superbă de vacanță

Insula Karpathos este una care nu este des frecventată de români, iar pe rețelele de socializare s-a spus că deși s-ar mai putea găsi câte un conațional în vacanță acolo, meleagurile de vis merită vizita.

ADVERTISEMENT

„Dat fiind că au trecut câțiva ani de când am fost ultima dată în Karpathos, este posibil ca acum să găsiți câte un pui de daco-roman ici colo, dar sunt sigur că veți reuși să treceți cu vederea și veți avea o vacanță de neuitat pe aceste meleaguri de vis”, a mai scris bărbatul respectiv pe rețelele de socializare.

Prețul cazării pentru o noapte în Insula Karpathos depinde de facilitățile oferite.

O persoană poate plăti de la 300 de lei pe noapte, dar prețurile pentru hoteluri mai aproape de centru sau de plajă sunt mai scumpe – circa 400 sau 500 de lei pe noapte.

ADVERTISEMENT