Sport

Perla Lublin – CSM Bucureşti 19-28 în Liga Campionilor la handbal feminin. Cristina Neagu a revenit, iar “tigroaicele” s-au calificat în grupele principale

03.11.2019 | 19:36
Perla Lublin  CSM Bucuresti 1928 in Liga Campionilor la handbal feminin Cristina Neagu a revenit iar tigroaicele sau calificat in grupele principale
ADVERTISEMENT

Perla Lublin – CSM Bucureşti 19-28 s-a jucat în etapa a 4-a în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Cristina Neagu a revenit pe teren cu această ocazie, la 11 luni de la accidentarea suferită la Campionatul European din 2018, şi a pus umărul la calificarea “tigroaicelor” în grupele principale. După patru meciuri, CSM Bucureşti ocupă locul 1, cu şapte puncte.

FINAL / Perla Lublin – CSM Bucureşti 19-28


UPDATE 3 noiembrie, ora 19:00 / A început meciul: Perla Lublin – CSM Bucureşti 14-21 min. 15 a doua repriză

ADVERTISEMENT

UPDATE 3 noiembrie, ora 20:19 / Cristina Neagu s-a întors pe teren în minutul 18 după accidentare și a înscris primul gol de la revenire în minutul 21


UPDATE 3 noiembrie, ora 18:55 / Cristina Neagu este pe foaia de joc a partidei.

Now on ?DigiSport and Telekom Sport! MKS Lublin ? CSM Bucuresti Handbal

Gepostet von CSM Bucuresti am Sonntag, 3. November 2019


Perla Lublin – CSM Bucureşti Live Stream Online Digi Sport şi Telekom Sport

Partida Perla Lublin – CSM Bucureşti se joacă duminică, 3 noiembrie, de la ora 19:00, în cadrul grupei B a Ligii Campionilor la handbal feminin şi se dispută în Palatul Sporturilor din Lublin. Jocul este transmis pe micile ecrane pe canalele Digi Sport şi Telekom Sport. O altă soluţie este să intraţi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Deşi a avut indisponibile principalele guri de foc, Cristina Neagu şi norvegianca Nora Mork, CSM s-a descurcat destul de bine în grupă, reuşind o preţioasă victorie în Danemarca, făcând egal acasă cu Rostov, finalista competiţiei sezonul trecut şi spulberându-le pe poloneze. Şi acum CSM este superfavorită la victorie la Lublin, gazdele fiind, de departe, cea mai slabă echipă din grupa B. Iar vestea cea mai mare este posibila revenire a Cristinei Neagu, care s-a antrenat cu echipa pentru prima dată şi care pare refăcută după ruptura de ligamente suferită în decembrie trecut, la turneul final al EURO 2018. La Lublin vor absenta cu uşoare probleme medicale şi Carmen Martin şi Andreea Lekic.

CSM e deja calificată pentru următoarea fază pe grupe

Meritul este în bună măsură al antrenorului Adi Vasile, cel care l-a înlocuit pe demisionarul Tomas Ryde, rămas doar selecţioner al României. Plusul evident care l-a înregistrat echipa de la venirea lui Adi Vasile este în faza defensivă, capitol la care vicecampioanele României erau până acum destul de deficitare. Şi cei doi portari, Denisa Dedu şi Jelena Grubisic au avut evoluţii foarte bune.

ADVERTISEMENT

CSM este calificată deja pentru a doua fază a grupelor, primele trei clasate în grupa B urmând a face joncţiunea cu primele trei din grupa A, de acolo urmând a veni sigur Metz şi foarte probabil Kristiansand şi Ferencvaros. Contează însă mult şi cu ce zestre de puncte va intra în grupa principală, din disputele cu Rostov pe Don şi Esbjerg, pentru că Perla Lublin nu poate fi luată în considerare. Cota pe care o are CSM la victorie în Polonia este insignifiantă, doar 1,05 faţă de 12,50 pentru o mare surpriză.