Fotbal intern

“Perla” Stelei în PERICOL! “Are probleme de CREŞTERE!”

UPDATE 18:50 / "Vîlceanu nu are probleme de creştere. Îl vom aduce la nivelul normal al unui jucător de vîrsta lui. Am vorbit cu staff-ul medical să îi acordăm o atenţie specială. Pe Iancu...
15.04.2014 | 17:23
Perla Stelei in PERICOL Are probleme de CRESTERE

UPDATE 18:50“Vîlceanu nu are probleme de creştere. Îl vom aduce la nivelul normal al unui jucător de vîrsta lui. Am vorbit cu staff-ul medical să îi acordăm o atenţie specială. Pe Iancu nu l-am băgat pe teren din motive întemeiate. Îi avem pe Stanciu şi Keşeru, iar Iancu nu poate juca în bandă, din punctul meu de vedere”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Robert Vîlceanu, “bijuteria” Stelei se află într-o situaţie delicată. În urma unui control medical de rutină efectuat de întreg lotul Stelei, puştiului i-au fost găsite mai multe probleme de sănătate. Staff-ul medical al “roş-albaştrilor” a descoperit că micul stelist are mari deficienţe de creştere.

“Copilul are musculatura mai dezvoltată la un picior decât la celălalt. Şi diferenţa este una destul de mare. Dar cea mai mare problemă a lui este la spate. El are probleme la trenul superior, nu este foarte mobil şi are chiar şi unele dureri care nu-i dau pace. El nu se poate antrena la intensitate maximă şi nici nu poate juca la ritmul din Liga I!”, explică unul din apropiaţii lui Reghecampf.  Nemulţumit, tehnicianul a reproşat că nu este posibil ca acest copil să aibă deficienţe aşa de mari.

Replica antrenorilor de la Centrul de Copii şi Juniori a fost una de necontestat:  “Aceste probleme sunt normale din moment ce el până acum s-a antrenat doar pe sintetic. În plus, controalele la copii şi juniori sunt unele sumare. E greu de depistat ce probleme are un copil dacă el nu face o radiografie sau alte analize!”. 

Prin urmare, Reghe a luat măsuri. Astfel, cei mai talentaţi juniori ai Stelei vor merge periodic la controale medicale, alături de jucătorii de la prima echipă.