Life

Permisul de conducere al lui Radu Beligan, scos la vânzare pe un site de anunțuri. Cum a reacționat fiica regretatului actor

Anamaria, una dintre fiicele regretatului actor Radu Beligan, s-a confruntat zilele trecute cu o situație neplăcută legată de câteva obiecte deținute de tatăl său.
04.08.2021 | 17:07
Permisul de conducere al lui Radu Beligan scos la vanzare pe un site de anunturi Cum a reactionat fiica regretatului actor
ADVERTISEMENT

Ultimul permis de conducere deținut de regretatul artist și o copie a actului său de identitate au fost scoase la vânzare pe un site de anunțuri.

Persoana care a distribuit anunțul a cerut suma de 850 de lei oamenilor care vor să intre în posesia obiectelor deținute de Radu Beligan, fiica sa aflând cu stupoare acest lucru.

ADVERTISEMENT

Obiecte deținute de Radu Beligan, la vânzare, după ce au fost furate

„Dumnezeule, câtă NERUȘINARE!”, a scris Anamaria Beligan pe o rețea de socializare, acolo unde a postat și imagini cu permisul deținut de regretatul actor.

Fiica lui Radu Beligan nu a lăsat lucrurile nerezolvate și a solicitat imediat să fie scos anunțul de pe site-ul respectiv, precizând că este vorba de obiecte care au fost furate din masa succesorală.

ADVERTISEMENT

Așadar, a scris o solicitare către deținătorii site-ului pentru a opri vânzarea ilegală a actelor, care contravine complet regulamentului.

„Vă rog să sistați urgent comerțul cu actele de identitate ale tatălui meu. Sunt obiecte furate din masa succesorală – patrimoniul Radu Beligan.

ADVERTISEMENT

În plus, actul dumneavoastră contravine punctului 9 de la capitolul «obiecte interzise» ale propriului dumneavoastră regulament”, se arată în solicitarea făcută de ruda actorului.

Anamaria Beligan luptă pentru păstrarea memoriei lui Radu Beligan

La o zi după ce a făcut sesizarea, Anamaria Beligan a primit confirmarea că vânzarea a fost oprită. Din păcate, fiica regretatului artist nu a intrat și în posesia documentelor.

ADVERTISEMENT

„Victorie! Vânzarea s-a oprit. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest oribil interval”, a mai scris fiica lui Radu Beligan, pe pagina sa de Facebook.

Acesta nu este singurul moment în care fiica regretatului actor a luptat pentru amintirea tatălui său. Anamaria Beligan este extrem de atentă la felul în care este păstrat artistul în gândurile oamenilor.

În urmă cu ceva vreme a reacționat foarte dur după ce o casă de licitații a scos la vânzare mai multe obiecte deținute de artist fără a cere acordul moștenitorilor.

Cazul nu este unul singular, la un moment dat având și o dispută aprigă cu un organizator din Timișoara pentru că apărea pe afiș poza maestrului, tot fără a solicita acordul.

Radu Beligan este considerat unul dintre cei mai longevivi actori, fapt pentru care a intrat în Cartea Recordurilor în anul 2013. A murit la vârsta de 97 de ani, pe 20 iulie 2016.

ADVERTISEMENT