ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Gigi a stabilit cine e singurul fotbalist fix din echipă! Surpriză!

Dacă alţi antrenori au bătăi de cap din cauza faptului că nu au jucători de calitate la dispoziţie, Nicolae Dică e într-o situaţie exact opusă. Tehnicianul FCSB ar putea face două echipe...
Autor: George Heisu | 26.09.2017 | 00:07
Gigi a stabilit cine e singurul fotbalist fix din echipă! Surpriză!

Dacă alţi antrenori au bătăi de cap din cauza faptului că nu au jucători de calitate la dispoziţie, Nicolae Dică e într-o situaţie exact opusă. Tehnicianul FCSB ar putea face două echipe foarte bune din fotbaliştii săi şi de aceea trebuie să apeleze la “permutări” în “11”-le de bază pentru a-i mulţumi pe toţi şi a-şi îndeplini obiectivele. Aceasta este şi părerea finanţatorului Gigi Becali, care a cumpărat cam tot ce era mai bun în ţară; în lot sunt numai fotbalişti unul şi unul, iar omul de afaceri a gândit deja poziţiile în care are “puncte fixe” în echipă şi cele în care se pot face respectivele “permutări”.

ADVERTISEMENT

După victoria cu FCSB, Gigi Becali s-a referit la fundaşii laterali ai FCSB, mai ales că unul dintre aceştia, Marko Momcilovici a şi înscris golul care a făcut diferenţa. Patronul era, iniţial, extrem de mulţumit de Junior Morais, propunând factorilor în cauză chiar să facă toate eforturile pentru naturalizarea acestuia. Deşi brazilianul şi-a demonstrat valoarea, atât pe acest post, cât şi ca mijlocaş la închidere, Becali consideră că nu e corect să-i blocheze definitiv şansele de a intra în teren lui Marko Momcilovici. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Momcilovici va primi mai multe şanse

“Dică mi-a spus că, dacă nu poate cristaliza un prim “11”, vrea să-i facă pe jucători să joace doar pe posturile lor. Un meci va evolua un jucător, în următorul meci altul. Nu e corect faţă de Marko Momcilovici, de exemplu, ca el să nu joace deloc. Va juca un meci Momcilovici şi un altul Junior Morais”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai precizat şi faptul că un “punct fix” în echipă este Romario Benzar. “Pe el nu-l scoate nimeni din primul 11”, a comentat omul de afaceri. De altfel, nici nu prea avea cine să-i facă o minimă concurenţă internaţionalului de la FCSB, atâta timp cât Gabi Enache a sfârşit chiar prin a fi scos din lot (şi reprimit apoi), din cauza prestaţiilor slabe din ultimul timp…

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!