Life

Personalitatea fiecăruia în funcție de ora nașterii. Dezvăluirea făcută de Mihai Voropchievici

07.06.2020 | 18:56
Personalitatea fiecaruia in functie de ora nasterii Dezvaluirea facuta de Mihai Voropchievici
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog Mihai Voropchievici a explicat la un post de televiziune care este personalitatea pe care o are fiecare persoană în funcție de ora la care a venit pe lume.

Ce personalitate ai în funcție de ora nașterii. Ce spune Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a mărturisit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 că sunt 4 mari personalități, în funcție de ora la care oamenii au venit pe lume. În funcție de ora nașterii fiecare personalitate în parte are caracteristice, trăsături, dar și explicații interesante.

ADVERTISEMENT

Persoanele născute între orele 06:00 – 12:00 sunt istețe, prietenoase și foarte simpatice. Acestea cresc foarte frumos și armonios, adaptându-se foarte ușor la situațiile cu care se confruntă. Mihai Voropchievici spune că cei născuți în acest interval orar sunt persoane raționale care știu cum să se adapteze și să reacționeze în momentele critice ale vieții.

De asemenea, acestea persoane se bucură de o carieră de succes pentru că au un atuu pe care știu să-l folosească. Se folosesc la maxim de talentele native de care dispun fiind persoane foarte apreciate și respectate de superiori la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Care este personalitatea oamenilor în funcție de momentul nașterii

Persoanele născute între orele 12:00 și 18:00. Știu să se impună, sunt autoritari și reușesc să obțină tot ce-și doresc. De asemenea, sunt oameni care-și planifică foarte bine viețile și știu unde vor să ajungă încă din fragedă pruncie.

Își urmăresc pas cu pas țelul pe care și l-au stabilit de foarte tineri și sunt persoane care-i scot din inerție pe cei din jur. Sunt oameni care nu așteaptă și nu lasă nimic la voia întâmplării pentru că forțează mâna norocului. Rutina pentru ei este distrugătoare.

ADVERTISEMENT

Persoanele născute între orele 18:00 și 00:00. Renumitul astrolog spune că aceste persoane se caracterizează prin liniște și confort, acestea fiind lucrurile cele mai importante pe care se bazează în această viață. În plus, sunt familiști convinși, fiind interesați de bunăstarea celor dragi și a casei.

Totodată, aceste persoane sunt extrem de prudente și nu se aruncă cu capul înainte. Nu-ți asumă riscuri majore, preferând mai degrabă să piardă. De asemenea, aceste persoane sunt caracterizate prin amabilitate, sensibilitate și creativitate.

ADVERTISEMENT

Persoanele născute între 00:00 și 6:00. Aceștia trăiesc viața la intensitate maximă, profită de ocaziile pe care le primesc de la soartă și învață mereu lucruri noi. În plus, cei veniți pe lume în acest interval orar sunt spontani și isteți.

Mihai Voropchievici mai spune că personalitatea acestora se bazează pe spontaneitate, sunt foarte ingenioși și știu cum să iasă din orice situație. Astrologul mai amintește că aceste persoane sunt optimiste și au o inteligență sclipitoare.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin...
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion