Life

Personalități din România care nu au luat BAC-ul. Printre ele se află primari și un fost fotbalist foarte cunoscut

Bacalaureatul nu a fost o probă prea ușoară pentru multe personalități din România. Foști primari, un fotbalist foare cunoscut sau influenceri l-au picat cu note mici sau din cauză că au fost prinși copiind.
27.06.2022 | 13:23
Personalitati din Romania care nu au luat BACul Printre ele se afla primari si un fost fotbalist foarte cunoscut
Marian Vanghelie, printre cei care au picat BAC-ul. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Multe nume importante din România, și care astăzi se prezintă ca un exemplu pentru noua generație, nu au reușit să ia Bacalaureatul. Fie din prima, fie deloc. Printre ele se află foști edili, actuali fotbaliști, influenceri, prezentatori sau gimnaste.

Top 9 al personalităților/vedetelor din România care au picat BAC-ul

FANATIK vă prezintă un top 9 al unor personalități/vedete din țară pentru care examenul maturității a fost o probă dificilă.

ADVERTISEMENT

Pe locul 9 se poate încadra Ianis Zicu. Potrivit publicației Cancan.ro, acesta trebuia să susțină BAC-ul în 2011, dar nu s-a prezentat pe motiv că avea antrenamente.

Locul 8 îl poate ocupa fostul edil al Sectorului 5, Marian Vanghelie. El a dat BAC-ul în 2000, dar nu l-a luat, din cauză că a fost prins copiind. Un an mai târziu a reușit să obțină notă de trecere.

ADVERTISEMENT

Locul 7 este reprezentat de Margherita de la Clejani. Fiica Clejanilor a dat BAC-ul de trei ori, iar a treia oară a fost cu noroc, obținând 6, 4 la română, 5, 2 la istorie și 6, 35 la geografie.

Locul 6 îl ocupă Adelina Pestrițu, unul dintre cei mai apreciați influenceri din țară, care la un moment dat a fost și prezentatoare la Kanal D. Ea nu a reușit să admită examenul maturității, din cauză că la limba română a fost notată cu 3, 60.

ADVERTISEMENT

Pe locul 5 se clasează Nicoleta Luciu, sora Iulianei Luciu. Asistenta TV  a obținut prima oară 3,30, dar în sesiunea următoare 7,45.

Cum a luat Dan Capatos nota 3 la Limba Română

Pe locul 4 se află Dan Capatos care a luat nota 3 la…română. Jurnalistul de la Antena Stars a făcut parte din generația care s-a ”lovit” prima de probele orale, iar la cea de la Limba Română, el s-a certat cu o profesoară.

ADVERTISEMENT

”Am picat BAC-ul! Am fost prima generație care a dat BAC-ul oral la română. Noi am spart gheața! Șefa de comisie era o baborniță. O doamnă distinsă. În comisie era și diriginta mea. Zic: ”Gata, n-am nici o problemă!”. M-a întrebat baba aia ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi. Eu: ”Nu știu”. S-a mirat aia: ”Cuuuum, nu știi ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?!”. Eu, fiind diriginta de față și fiind prietenă cu noi, spun: ”Doamnă, eu nu ascult în gura la toți proștii!”, a spus Dan Capatos, potrivit Viva!

Locul 3 îl ocupă fosta gimnastă Andreea Acatrinei. La română a primit 2, 30.

Locul 2 îl ocupă faimosul Costel Busuioc. Cel care a impresionat cu vocea sa la un concurs de talente din Spania a luat doar 1,20 la română.

Pe locul 1 se situează Ionuț Voicu, fost-Ro-mania, care a fost notat la matematică, în sesiunea de vară cu 1, iar în toamnă cu nota 3,80.

ADVERTISEMENT