Fotbal international

Peru la Campionatul Mondial 2018. Lot, program şi cote la pariuri

11.06.2018 | 23:15
Peru la Campionatul mondial 2018. Lot, program, cote la pariuri
ADVERTISEMENT

Peru a reuşit să se califice la Campionatul Mondial după o pauză de 36 de ani. Sud-americanii au fost ultima dată la un turneu final în 1982 şi au fost la un pas de a se califica în optimile de finală, însă înfrângerea cu 5-1 în ultimul meci din grupă cu Polonia a consemnat eliminarea de la ediţia din 1982.

Peruanii au avut un parcurs miraculos în partea a doua a calificărilor la Campionatul Mondial din zona sud-americană şi au reuşit să ajungă la turneul final după ce au bătut Noua Zeelandă, într-o dublă manşă disputată între cele două formaţii.

ADVERTISEMENT
Peru la Campionatul mondial

Lotul naţionalei Peru la Campionatul Mondial din 2018

Peruanii  se vor baza în mare parte pe jucători care evoluează pe America de Sud, dar şi pe câţiva jucători valoroşi care au reuşit să se impună la formaţii la formaţii din Europa.

Portari: Pedro Gallese (Veracruz), Carlos Caceda (Deportivo Municipal), Jose Carvallo (UTC).

Fundaşi: Aldo Corzo (Universitario), Luis Advincula (Lobos Buap), Christian Ramos (Veracruz), Miguel Araujo (Alianza Lima), Alberto Rodriguez (Atletico Junior), Anderson Santamaria (Puebla), Miguel Trauco (Flamengo), Nilson Loyola (Melgar).

ADVERTISEMENT

Mijlocaşi: Renato Tapia (Feyenoord), Pedro Aquino (Lobos Buap), Yoshimar Yotun (Orlando City), Paolo Hurtado (Vitoria Guimaraes), Christian Cueva (Sao Paulo), Edison Flores (Aalborg), Andy Polo (Portland Timbers), Wilder Cartagena (Veracruz).

Portari: Andre Carrillo (Watford), Raul Ruidiaz (Morelia), Jefferson Farfan (Lokomotiv Moscow), Paolo Guerrero (Flamengo).

ADVERTISEMENT

Vedeta echipei naţionale a celor din Peru

Paolo Guerrero este marele star al naţionalei sud-americane, însă a fost la un pas să rateze Campionatul Mondial din cauza unei suspendări primite din partea celor de la WADA pentru consum de cocaină. Tribunalul de Federal Elveţian a decis însă să suspende sancţiunea primită şi să-i ofere ocazia lui Guerreoro să evoloueze la Mondial.

Paolo Guerrero, căpitanul Peru

Vârful peruan este cel mai bun marcator din istoria echipei naţionale cu 34 de reuşite în carieră.

ADVERTISEMENT

Selecţionerul naţionalei din Peru

Ricardo Gareca, 60 de ani, este antrenorul care a reuşit un adevărat miracol cu naţionala din Peru. Selecţionerul a preluat echipa naţioanlă în 2015 şi a reuşit să aducă calmul de care aveau nevoie tinerii jucători din naţionala sud-americană. Gareca a antrenat întreaga carieră în America de Sud, fiind pe banca tehnică încă din 1997.

Ricardo Gareca, selecţionerul naţionalei din Peru

Program Peru la Campionatul Mondial din 2018

16 iunie, ora 19:00, Peru – Danemarca

21 iunie, ora 17:00, Franţa – Peru

26 iunie, ora 17:00 Australia  – Peru

Ce cotă are Peru la Campionatul Mondial din 2018

Peru are o cotă de 2,60 pentru a ieşi dintr-o grupă dificilă cu Franţa şi Danemarca, două formaţii care au impresionat în preliminariile din zona Europa. Sud-americanii pleacă cu a 3-a şansă în grupă, după cele două formaţii menţionate  mai sus.

Obiectivele naţionalei Peru la Campionatul Mondial din 2018

Sud-americanii nu au un obiectiv clar la turneul final din Rusia, dar cu siguraţă îşi doresc să profite de faptul că au ajuns la Campionatul Mondial după 36 de ani. De altfel, Peru va fi una dintre echipele cu cei mai mulţi fani prezenţi în Rusia pe durata întrecerii.

ADVERTISEMENT