ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Video+foto. La ce au apelat peruanii pentru a se califica la Mondial

Peru este ultima echipă care a obţinut biletele pentru turneul final al CM din Rusia. În zorii zilei de joi, la Lima, peruanii s-au impus cu 2-0 în faţa Noii Zeelande, după 0-0 în tur. Dar campioana Oceaniei nu va uita acest meci, pentru ca fost unul jucat în condiţii cu totul speciale.
Autor: Sorin Dumitrescu | 17.11.2017 | 10:20

Entuziasm de nedescris la Lima, acolo unde s-a jucat pentru ultimul loc la turneul final al CM din vara viitoare. Peru făcuse 0-0 în tur şi pleca din postura echipei cu prima şansă. Pe care a valorificat-o: Peru-Noua Zeelandă 2-0, goluri Farfan şi Ramos şi după 36 de ani incaşii merg din nou la un mondial. CLICK GALERIE FOTO

ADVERTISEMENT

Însă succesul ameroindienilor conţine şi elemente care în mod normal nu ar fi luate în considerare, dar punând cap la cap nişte evenimente, nu ai cum să le eviţi şi să nu îţi strecoare fiori pe şira spinării, pentru că este vorba de magie neagră.

Îmblânzitorii de şerpi la lucru înainte de Peru – Noua Zeelandă 2-0

ADVERTISEMENT

Totul a mers prost pentru Noua Zeelandă. Avionul a avut defecţiune la plecare şi au trebuit să aştepte pe aeroportul din Auckland, autocarul care i-a dus de la aeroportul din Lima la hotel s-a defectat şi el, iar în plină noapte, la ora 3, jucătorii din Oceania au crezut că a venit Revelionul mai devreme, ca urmare a focului de artificii pus la cale de gazde chiar în faţa hotelului. VEZI VIDEO MAI JOS

Însă aceste aspecte au fost minore pe lângă imaginile video şi foto luate pe străzile din Lima, în apropierea stadionului. Unde au putut fi văzuţi şamani efectuând tot felul de ritualuri magice, după ce făcuseră acelaşi lucru şi la miezul nopţii, toate având ca scop anihilarea forţei de reacţie a adversarului sau de ridicare a potenţialului de joc pentru Farfan şi colegii lui.

ADVERTISEMENT

Flori sau şerpi au fost folosite pe fotografiile de grup sau individuale ale jucătorilor din Noua Zeelandă, momentul cel mai şocant fiind apariţia unui îmblînzitor de şerpi, care a pus ditamai şarpele în văzul tuturor, extaziaţi de mişcările acestuia, pe un poster al adversarilor. 

Şamanii nu s-au ascuns nici un moment nici de ochii oamenilor, nici de camere, declarând cu multă siguranţă că victoria nu mai poate scăpa peruanilor, întrucât adversarul nu va mai fi capabil să ofere nici o replică, fiind redus la tăcere încă dinaintea partidei de vrăjile făcute.

ADVERTISEMENT

https://www.thesun.co.uk/sport/football/4924083/peru-new-zealand-world-cup-play-off-fireworks-curse/

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!