News

Un pervers din Galați, arestat după ce a agresat sexual două fetițe

20.08.2019 | 12:21
Un pervers din Galati arestat dupa ce a agresat sexual doua fetite
Un pervers din Galați a agresat sexual două fetițe *foto: ziare.com

După cazurile din Caracal și Galați care au șocat spațiul public, oamenii au devenit mult mai conștienți și au început să privească cu suspiciune orice gest necugetat. Astfel, tot în Galați un caz a fost rezolvat după ce o femeie a văzut un bărbat care a supus la perversiuni sexuale două fetițe de numai 6 și 7 ani.

Pervers din Galați, prins în timp ce agresa sexual două fetițe

Astfel, o gălățeancă a văzut un bărbat de 44 de ani în timp ce se afla în posturi indecente lângă două fetițe de 6 și 7 ani, au anunțat oamenii legii. Poliția a intervenit și a reușit să îl aresteze pe bărbat.

„Poliţiştii au intervenit rapid la faţa locului şi au prins bărbatul în vârstă de 44 ani. Din cercetări a reieşit că acesta a întâlnit fetiţele într-un parc din zonă şi, sub pretextul că o să le arate o pisică, le-a atras în scara blocului. Bărbatul a fost reţinut 24 de ore, acuzat fiind de agresiune sexuală. Ulterior, a fost prezentat instanţei care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a explicat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, pentru Mediafax.

Un pervers din Galați a agresat sexual două fetițe
Un pervers din Galați a agresat sexual două fetițe *foto: ziare.com

Un pervers din Brăila a fost eliberat la Tribunal

Cazul din Galați vine la câteva zile după ce în județul vecin, Brăila, un pervers a fost eliberat din închisoare și trimis sub control judiciar. Cazul a creat stupoare în presa locală și nu numai. Asta după ce bărbatul a fost inițial trimis în închisoare de Judecătoria de la Făurei, dar Tribunalul Brăila a decis să îi dea drumul bărbatului pentru că acesta nu a comis o faptă cu „o gravitate deosebită”.

Perversul din Brăilaavea 32 de ani și îl chema pe un băiețel de 12 ani de la vecini să se masturbeze în fața lui. Contra cost i-a dat copilului 10 lei și l-a lăsat să se joace cu telefonul mobil.