Sport

Perversul de pe Târgu Ocna”, noi declarații după lupta controversată din cușcă:„O femeie care vorbește ca bărbații trebuie bătută ca bărbații”

„Perversul de pe Târgu Ocna” a oferit noi declarații, după meciul cu cele două fete, care au uimit pe toată lumea: „O femeie care vorbește ca bărbații trebuie bătută ca bărbații”
02.06.2024 | 20:03
Perversul de pe Targu Ocna noi declaratii dupa lupta controversata din cuscaO femeie care vorbeste ca barbatii trebuie batuta ca barbatii
Perversu de pe Târgu Ocna declarații șocante după meci. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

„Perversul de pe Târgu Ocna” a oferit noi declarații după meciul avut în gala RXF (Real Xtreme Fighting) avut cu Bettyshor și Roxana Țuțu.

Primele declarații ale „Perversului de pe Târgu Ocna” după lupta cu fetele din cușcă:„O femeie care vorbește ca bărbații trebuie bătută ca bărbații”

Sala Polivalentă din București a găzduit, miercuri seară, 29 mai, o gală de RXF (Real Xtreme Fighting). Momentul care i-a uimit pe toți cei prezenți a fost un meci de box cu lovituri de o brutalitate greu de descris între un bărbat și două femei: „Perversul de pe Târgu Ocna” vs Bettyshor & Roxana Țuțu.

ADVERTISEMENT

Pentru România a fost o premieră această luptă între un bărbat și două femei, Bettyshor (pe numele ei real Beatrice Ungureanu) și Roxana Țuțu participând în trecut la gale, dar luptându-se doar cu alte femei.

Lupta a durat cinci minute, înainte ca fetele să abandoneze. Abandonul a fost provocat de zecile de lovituri aplicate cu brutalitate în plină figură de „Perversu”.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 1 iunie, a avut loc o emisiune pe canalul de youtube al celor de la RXF, în care protagoniștii luptei au aruncat cuvinte grele.

„Indiferent cu cine ajungi acolo (n.r în ring) e bine să devii un monstru. Să distrugi și să pleci, că eu d-aia mă duc acolo. Îmi pare rău că am dat în halul ăla în ele, dar și-au luat bătaie fiecare după gura ei. O femeie care vorbește ca bărbații, trebuie bătută ca bărbații”, a declarat „Perversul” în cadrul emisiunii amintite mai sus.

ADVERTISEMENT

Fetele se consideră niște învingătoare, considerând că nicio femeie din România nu ar fi rezistat atât:

„Nu știm ce femeie din toată România asta ar fi rezistat la asemenea capace date-n cap. La asemenea pumni primiți”, a declarat Bettyshor la aceeași emisiune.

ADVERTISEMENT

Bătaia dintre “Perversu’ de pe Târgu Ocna” şi două femei a ajuns în presa internaţională! Ce scrie Marca

Lupta nu a râmas indiferentă în presa internațională, Marca scriind despre brutalitatea cu care „Perversu de pe Târgu Ocna” le-a lovit pe fete.

“Luptă brutală și inegală între două femei și un bărbat. Perversu’ le-a învins pe adversarele lui, Bettyshor și Roxana Mihaela Țuțu, în 5 minute.

Două femei și un bărbat au fost față în față într-o luptă MMA controversată, care a avut loc la Gala RFX 46, în România care a fost prezentată drept ‘cea mai fierbinte și cea mai spectaculoasă’.

Perversu’ de pe Târgu Ocna a fost brutal și le-a învins pe Bettishor și pe Roxana Mihaela Țuțu în 5 minute. Bettyshor este un influencer celebru, pe numele ei Beatrice Ungureanu. Roxana este o vedetă TV cunoscută după ce a participat la concursul «Casa iubirii»”, au scris cei de la Marca.

ADVERTISEMENT
Tags: