ADVERTISEMENT
Fotbal international

Pescara are trimiși la meciul Muntenegru-România pentru a-l găsi pe „noul Mitriță”

Autor: Iuliana Spirache | 20.11.2018 | 17:30
Alex Mitriță a promovat cu Pescara în Serie A în vara lui 2016, dar s-a întors la Craiova ulterior

Muntenegru – România este un meci interesat și pentru scouteri. FANATIK.RO a aflat că italienii de la Pescara, locul 2 în Serie B, au oameni trimiși la partida de la Podgorica pentru a monitoriza un atacant român.

ADVERTISEMENT

Pescara l-a avut pe Alexandru Mitriță, la care a renunțat definitiv la începutul acestui an, și acum încearcă să meargă tot pe pista română. „Delfinii” din Pescara se bat la promovarea directă în prima ligă italiană, având 22 de puncte, două mai puțin decât liderul Palermo, după disputarea a 12 etape.

Pescara l-a „ochit” pe George Țucudean și-l urmărește la Muntenegru – România

Italienii nu se așteptau să meargă așa bine în campionat și să fie implicați în lupta pentru promovare. Au însă mici probleme pe faza ofensivă, marcând doar 19 goluri în 12 runde, o medie de 1,5 per partidă. Greul cade pe umerii lui Leonardo Mancuso, care a dat 7 din cele 19 goluri, dar cei de la Pescara sunt nemulțumiți de ceilalți atacanți.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Gaetano Monachello, 24 de ani, este împrumutat de la Atalanta, a marcat doar de trei ori și e foarte posibil să plece în mercato de iarnă. În aceste condiții, cei de la Pescara au pus ochii pe George Țucudean, despre care cred că i-ar ajuta foarte mult în lupta la promovare. La Podgorica vor fi scouteri ai italienilor care-l vor urmări pe Țucudean, anunțat titular.

George Țucudean a mai avut ofertă din Serie B. A fost în Italia să semneze cu Vicenza!

George Țucudean a mai avut o ofertă clară de a juca în Italia, exact înainte să bată palma cu Gică Hagi la Viitorul. Într-un interviu pentru FANATIK.RO, vârful campioanei a vorbit despre „varianta „Vicenza”, dar care a căzut în momentul în care arădeanul a mers în Italia. „Am găsit acolo altceva față de ce discutasem. Contractul era anapoda și am renunțat”, a spus George pentru site-ul nostru. Țucudean a fost monitorizat în această toamnă și de cei de la Dinamo Moscova, dar e greu de crezut că atacantul va pleca de la Cluj acum.

ADVERTISEMENT
Pescara are scouteri la Muntenegru - România pentru a-l găsi pe noul Mitriță. Acesta ar putea fi George Țucudean
Pescara are scouteri la Muntenegru – România pentru a-l găsi pe noul Mitriță. Acesta ar putea fi George Țucudean

Pescara a renunțat la Mitriță pentru doar 730.000 de euro!

Pescara încearcă să se întărească tot cu jucători români ofensivi, pentru că italienii consideră că există potențial și, pe de altă parte, au renunțat prea ușor la Alexandru Mitriță. Acesta a fost cedat definitiv de Pescara la Craiova, la 1 ianuarie 2018, pentru 730.000 de euro. Acum acesta este unul dintre golgeterii Ligii 1 și valorează 3.000.000 de euro, fiind cel mai scump jucător din întrecerea internă.

Mitriță a debutat cu gol la Pescara, în 2015, în meciul cu Sassuolo
Mitriță a debutat cu gol la Pescara, în 2015, în meciul cu Sassuolo

Și ar mai fi ceva. Cei de la Pescara se bat la promovare cu Palermo și au văzut cum se descurcă un alt român în Serie B, George Pușcaș marcând goluri importante care i-au făcut pe sicilieni lideri în acest moment.

ADVERTISEMENT
  • 2,5 milioane de euro valorează George Țucudean, care a marcat 8 goluri în actualul campionat
  • 500.000 de euro a plătit Pescara celor de la Viitorul pentru Alex Mitriță în vara lui 2015
  • 10 goluri a marcat Mitriță în cele 13 meciuri jucate în actuala ediție a Ligii 1 Betano
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!