Pescara i-a prelungit contractul! Se va duela cu Juventus, Napoli sau Inter

Răzvan Scarlat   
in Fotbal international
19/08/2016, 20:27
Pescara i-a prelungit contractul! Se va duela cu Juventus, Napoli sau Inter

Alexandru Mitriţă va evolua, în continuare, la Pescara. Clubul este mulţumit de evoluţia mijlocaşului şi a decis să-i prelungească înţelegerea pînă în 2020.

Internaţionalul de tineret a fost cumpărat în urmă cu un an de la Viitorul, moment în care Pescara evolua în Serie B. Gruparea a promovat, astfel că Mitriţă va avea ocazia să evolueze într-unul dintre cele mai puternice campionate ale Europei şi va da piept cu Juventus, Napoli sau Inter.

În sezonul trecut, mijlocaşul a marcat un singur gol în 19 partide pentru Pescara. A fost de doar două ori titular. Un milion de euro a plătit clubul din Peninsulă în schimbul lui Mitriţă.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×