Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

„Pescobar” dezvăluie cum a făcut presa internațională fake news, după România – Ucraina 3-0: „N-a fost nicio scandare pro Putin”

Paul „Pescobar” Nicolau a trăit de pe stadion victoria de poveste a României, scor 3-0, cu Ucraina. Ce spune despre așa zisele scandări pro Putin
18.06.2024 | 12:44
Pescobar dezvaluie cum a facut presa internationala fake news dupa Romania  Ucraina 30 Na fost nicio scandare pro Putin
„Pescobar” dezvăluie cum a făcut presa internațională fake news, după România - Ucraina 3-0: „N-a fost nicio scandare pro Putin” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Paul „Pescobar” Nicolau a făcut parte din atmosfera de vis de la Munchen, acolo unde România a învins-o pe Ucraina cu 3-0. Celebrul antreprenor a povestit cum a trăit primul meci al „tricolorilor” de la EURO 2024.

Pescobar, impresionat după România – Ucraina 3-0: „Ziua națională a fotbalului românesc”

România a dominat-o pe Ucraina atât pe teren, cât și în tribune. Aproximativ 50.000 de fani ai „tricolorilor” au făcut show pe Allianz Arena. Printre ei s-a numărat și Paul „Pescobar” Nicolau.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, atmosfera a fost ceva extraordinar. O atmosferă de sărbătoare totală. O sărbătoare care a fost premergătoare meciului. Un sentiment pe care l-a avut tot românul, că trebuie să ne bucurăm că am ajuns la Euro. Și toată lumea exeulta și se manifesta în grupuri de distracție pe străzile din Munchen. Toată lumea se lua în brațe. Fără scandaluri. O atmosferă extraordinară.

Și cu ucrainenii! Că am stat acolo în centru și m-am uitat să văd dacă e iz de ceva. Nu ai să vezi așa ceva. O pace și o fericire în noi, ceva extraordinar. Și în momentul imnului, când ne-am văzut acolo pe arenă, a fost ceva extraordinar. Cred că toată lumea și-a învățat imnul de acasă și a venit pregătită cu imnul la portofoliu.

ADVERTISEMENT

Acum stau la cafea și se zbârlește părul pe mine. Ultimul fir de păr din cap și de piele. A fost ceva memorabil. Asta ar trebui declarată zi națională a fotbalului românesc. Plus că au și decurs lucrurile într-o victorie memorabilă, ceva inimaginabil. Ai noștri chiar au jucat fotbal. După minutul 10. Până în minutul 10 s-au obișnuit cu atmosfera, dar după minutul 10 au jucat fotbal.

Am mai văzut așa ceva la finale de Champions League, la finale de Campionat Mondial. Să ai 47.000 de oameni să cânte imnul? Eu am 37 de ani și n-am prins așa ceva. Extraordinar!

ADVERTISEMENT

M-a impresionat fericirea oamenilor. Nu îmbulzeală, nu cozi, nu chestii urâte. Umanitatea românului în afara țării când se întâlnește unul cu celălalt. Sărbătoarea națională a fost la Munchen. O coregrafie naturală, nimic făcut dinainte. Am fost un tot, o inimă unită”, a declarat „Pescobar”, în exclusivitate la FANATIK LA EURO.

Ce spune despre scandările pro Putin. UEFA anchetează cazul

„Pescobar”dezminte zvonurile conform cărora suporterii români ar fi scandat pro Vladimir Putin pe durata meciului România – Ucraina 3-0. UEFA deja a deschis o anchetă în acest caz.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Italienii au scris că au fost scandări pro-Putin) Nu există domne așa ceva. Zero! Zero barat! Nu există așa ceva. Și dacă auzeam eu, n-auzea toată lumea? Eram la toate știrile. Fake news! Vrăjeală! Nu există așa ceva”, a adăugat Paul Nicolau.

“3-0, ATAT S-A PUTUT!” Pescobar, LIVE de la Munchen la EURO Fanatik dupa Romania - Ucraina 3-0

ADVERTISEMENT
1,47 este cota BETANO pentru „1 solist” la Belgia - România de la EURO 2024