Video

Pescobar în direct de la Londra după ce a dat lovitura: “Nu mă mai umflați! Am făcut doar un milion de pounds în weekend, nu trei”. Următoarea „stație” e Dubai!

Antreprenorul Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, a intrat în direct la FANATIK după ce a dat lovitura la Londra. Suma uriașă strânsă într-un singur weekend.
03.03.2025 | 15:58
Pescobar in direct de la Londra dupa ce a dat lovitura Nu ma mai umflati Am facut doar un milion de pounds in weekend nu trei Urmatoarea statie e Dubai
Pescobar, dialog spumos cu Mitică Dragomir și cu Horia Ivanovici, după ce a dat lovitura la Londra. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La doar o zi după ce a dat lovitura la Londra, cu un nou restaurant marcă înregistrată, Pescobar a intrat în direct la emisiunea ”Profețiile lui DON Mitică”. Acesta a vorbit despre business-ul din Regat și a dezvăluit încasările avute după doar două zile de la inaugurarea locației.

Pescobar, dialog spumos cu Mitică Dragomir și cu Horia Ivanovici, după ce a dat lovitura la Londra: ”Nu mă mai umflați cu pompa așa, că doar un milion de pounds am făcut”

Sâmbătă, 1 martie 2025, Pescobar a inaugurat restaurantul său Octopus Kebab din Camden Market, Londra. Clienții găsesc aici diferite preparate din fructe de mare, scoici, midii sau creveți. Nu lipsește celebra caracatiță, care poate fi servită la farfurie sau kebap, cu diferite sosuri și salate.

ADVERTISEMENT

Luni, din Capitala Marii Britanii, Paul Nicolau a intrat în direct la emisiunea Profețiile lui DON Mitică. Pescobar le-a spus, din start, lui Mitică Dragomir și moderatorului Horia Ivanovici, că în primele două zile de la inaugurare a făcut ”doar” un milion de lire sterline din încasări.

Nu mă mai umflați cu pompa așa, că doar un milion de pounds am făcut weekendul ăsta, nu am făcut trei. Lăsați-o ușor”, a spus Pescobar. ”Ne bucurăm pentru tine, sunt mândru că ești român. Bravo, Paule!”, i-a transmis Horia Ivanovici. ”Următoarea stație (n.r. afacere) la Dubai”, a fost replica antreprenorului.

ADVERTISEMENT

În două zile am făcut 1,1 milioane de pounds, încasări. Uite și acum, intru înăuntru, e ora 12.00, da. Uite, oameni aici, la mese”, a transmis Pescobar în timp ce a intrat în restaurantul plin cu clienți.

Pescobar, impresionant de deschiderea restaurantului din Londra: ”Așa ceva am mai simțit doar la Euro”

Întrebat de Horia Ivanovici cum a trăit momentul inaugurării locației, de sâmbătă, Paul Nicolau a spus că asemenea momente a mai traversat doar la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Așa ceva am mai simțit doar la Euro, când m-ai sunat tu (n.r. Horia Ivanovici). A fost mai mult decât o deschidere. A fost un moment care a unit în mod frumos comunitatea de români, diaspora. De regulă, oamenii se întâlnesc la proteste, la revolte… Prea puțin îi unește în număr atât de mare ceva frumos.

ADVERTISEMENT

Să stai două ore la coadă și la urmă să-mi mulțumești e mare lucru. E imens! Și nimeni să nu fie nervos. Și plecăciune, mă înclin în fața tuturor pentru gestul lor, pentru empatia lor. Au înțeles că e mai mult decât deschiderea. E susținerea unui român de-al lor. Foarte frumos. Să nu ai în mii și mii de oameni nicio reclamație?”, a spus Pescobar.

În primele două zile de la deschiderea ”Octopus Kebab”, peste 10.000 de oameni au trecut pragul restaurantului lui Pescobar. ”În două zile cred că am depășit 10.000 de oameni. A fost incredibil. Am avut peste 7.000 de bonuri sâmbătă și 8.500 duminică. 15.500 de bonuri! Confirmă clipurile video”, afirmă afaceristul.

Care sunt delicatesele restaurantului lui Pescobar? Octopus Kebab, vedeta locației din Regat

Horia Ivanovici a vrut să afle de la antreprenor care sunt delicatesele cu care acesta își întâmpină oaspeții. ”Care sunt delicatesele pe care tu le-ai inventat? Ce se mănâncă la tine de a înnebunit toată lumea?”, a întrebat moderatorul.

Pescobar a dezvăluit că ”piesa de rezistență” este celebrul ”Octopus Kebab”, un preparat care nu se mai găsește nicăieri. La restaurantul din Londra clienții mai găsesc și hot-dog sau șaorma, ambele pe bază de fructe de mare.

”Uite asta, Octopus Kebab, puteți să căutați pe tot internetul din lumea asta. Care îmi găsește așa ceva, eu îi fac plata direct. Oriunde în lume te uiți, dacă găsești Octopus Kebab, să poată să stea pe băț. Că asta înseamnă Kebab, să poată să stea pe băț.

Asta este invenția, faptul că această caracatiță poate să stea pe băț. Uite așa vine din Senegal, e direct gătită și stă pe băț. Noi doar o încălzim. Ea stă acolo cu orele. Totul e natural, nu punem chimicale în ea. Avem și hot-dog de caracatiță, avem și Frito Misto. Cât costă? 17,8 pounds un hotdog, o șaorma”, spune Pescobar.

Presa engleză, impresionată de inaugurarea restaurantului lui Pescobar

Inaugurarea Octopus Kebab din Camden Market, Londra, a avut ecouri și în presa britanică. ”Nebunie, fabulos, s-a scris că comunitatea română a blocat Camden Market. Au notat că nu au mai văzut ceea ce s-a întâmplat. S-a scris în presă ‘Comunitatea Română susținând pe Pescobar, care e Regele fructelor de mare’, a spus antreprenorul.

Întrebat de Horia Ivanovici despre lucrul care l-a emoționat cel mai mult la deschidere, Pescobar a spus: ”Am fost emoționat când am văzut copii tremurând care au venit și mi-au spus că, atunci când se fac mari, vor să fie Pescobar. Eu vreau să fiu un spirit pentru toată lumea”, a afirmat afaceristul.

Pescobar în direct de la Londra după ce a dat lovitura: "Nu mă mai umflați! Am făcut doar un milion de pounds în week-end, nu trei". Următoarea „stație” e Dubai!