Pesimism total în cazul jucătorilor transferați de Rednic la Dinamo! „Ar fi o minune să ne calificăm în play off”

Alexandru Năstase   
in Dinamo
11/01/2019, 12:27
Pesimism total în cazul jucătorilor transferați de Rednic la Dinamo! „Ar fi o minune să ne calificăm în play off” GALERIE FOTO
Mircea Rednic a anunțat că vrea în play off în momentul în care a semnat cu Dinamo

A dispărut orice urmă de optimism din tabăra lui Mircea Rednic. Nici măcar jucătorii transferați în această iarnă la Dinamo nu cred în calificarea în play off. Câinii au plecat în Antalya, locul unde vor face singurul cantonament al iernii, dar pesimismul a fost ca la el acasă în avionul haitei. „Puriul” pare a fi singurul care mai crede în obiectivul formației. Planul antrenorului a fost unul clar încă de la început – intrarea în primele șase echipe din Liga 1 Betano.

”Este o perioadă grea, toți suntem conștienți de asta, dar vrem să ajutăm și să scoatem echipa la liman. Trebuie să recunoaștem, play-off-ul este departe de noi, așa că ne dorim să construim o echipă competitivă pentru sezonul viitor. Sigur că vom da totul și acum, vrem să câștigăm cât mai mult în aceste cinci etape care au mai rămas și vom mai vedea. Cu siguranță, va fi o minune dacă vom prinde play-off-ul!”, a spus Ioan Filip, jucător adus de Mircea Rednic de la Debrecen.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Pesimism total în cazul jucătorilor transferați de Rednic la Dinamo! Mircea Rednic in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni 5 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mircea Rednic, supărat după un alt rezultat negativ înregistrat de Dinamo

Pesimism total în cazul jucătorilor transferați de Rednic la Dinamo!

20 de jucători au mers să facă vizita medicală pentru Dinamo. A lipsit motivat italianul Mattia Montini. Atacantul vine direct în Antalya, acolo unde câinii au deja programate 4 partide amicale. Pe 13 ianuarie, Dinamo joacă împotriva croaților de la Hajduk Split, apoi 4 zile mai târziu haita îi întâlnește pe elvețienii de la Sion. Urmează letonii de la Metalurgs Liepaja, pentru ca pe 23 ianuarie, cu două zile înainte de încheierea stagiului de pregătire, Dinamo să joace cea mai tare partidă cu Dinamo Moscova.

În Turcia nu au făcut deplasare nu mai puțin de 6 jucători. Hanca, Șerban, Katsikas, Pesic, Muțiu, Corbu și Axente au fost anunțați că trebuie să-și găsească echipă. Deocamdată, Hanca este singurul care și-a rezolvat situația. A plecat în Polonia pentru a face vizita medicală și pentru a semna contractul cu MKS Cracovia.

  • 11 este locul pe care îl ocupă Dinamo în clasamentul Ligii 1 Betano

 

 

 

 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×