Fotbal intern

Peste 1.300 de fani ai tricolorilor vin la Serbia-România! Ce îi aşteaptă la Belgrad! Foto

09.09.2018 | 16:15
Peste 1300 de fani ai tricolorilor vin la SerbiaRomania Ce ii asteapta la Belgrad Foto

Peste 1.300 de fani ai tricolorilor vin la meciul Serbia-România, care se va disputa luni, de la ora 21:45, pe stadionul “Partizan” din Belgrad. Chiar dacă selecţionata pregătită de Cosmin Contra a remizat cu Muntenegru, scor 0-0, în prima etapă din Grupa 4 a Diviziei a treia din Liga Naţiunilor, suporterii români nu şi-au pierdut optimismul.

Federaţia Română de Fotbal a avut la dispoziţie 1.400 de bilete pentru meciul de la Belgrad, pe care le-a pus în vânzare de la începutul lunii august, iar data limită de achiziţionare a fost 5 septembrie. Fanii naţionalei au trebuit să plătească 23 de lei pentru un tichet la partida Serbia – România.

Unde vor sta cei peste 1.300 de fani ai tricolorilor care vin la Serbia-România

Cei peste 1.300 de fani ai tricolorilor care vin la meciul Serbia – România vor sta în Peluza Nord, sector H, de pe stadionul “Partizan” din Belgrad. Marea majoritate a celor care şi-au cumpărat tichete vor veni din judeţele care se învecinează cu Serbia, dar şi din afara ţării. Aceştia din urmă îşi vor putea ridica biletele de la stadion, începând cu ora 18:45, ora locală, la intrarea destinată fanilor români.

Ambasadorul României în Serbia vine la meci

Printre fanii tricolorilor se va număra şi Oana Cristina Popa, ambasadorul României în Serbia. “Mă bucur foarte mult că au venit, e prima dată când dau mâna cu jucătorii, cu antrenorul, cu preşedintele şi îi aşteptăm, le dorim succes, le ţinem pumnii şi o să fim acolo luni, să îi susţinem. Toată ambasada, români din Serbia… Avem un lot de 1.400 de bilete alocate, deci vom fi acolo. (n.r. întrebată daca s-a pregătit) Da, cu tricou, cu steag, avem de toate. Sârbii sunt primitori. Din câte am discutat cu ei, ei sunt prietenoşi faţă de noi şi faţă de echipa României, în general, şi nu cred că vom întâmpina probleme”, a declarat Oana Cristina Popa.

Tricolorii au ajuns în Belgrad vineri seara, iar jucătorii antrenaţi de Cosmin Contra au stat la discuţii cu ambasadorul României în Serbia preţ de câteva minute în holul Hotelului “Hyatt”, unde sunt cazaţi.

Ce-i aşteaptă pe fanii României la Belgrad

Meciul Serbia – România se va disputa pe stadionul “Partizan” din Belgrad, al doilea stadion ca mărime din capitala Serbiei. Arena este amplasată într-un parc şi se află în apropierea stadionului “Marakana”, locul unde îşi dispută meciurile de acasă Steaua Roşie Belgrad, marea rivală a celor de la Partizan. Cu toate acestea, cartierul în care se află cele două arene este împânzit cu mesaje ale fanilor “alb-roşilor”. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO.

Fanii din galeria “Delije” au umplut Belgradul cu graffiti-uri prin care îşi manifestă dragostea faţă de Steaua Roşie Belgrad, cea mai galonată formaţie din Serbia şi singura din această ţară care a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

Stadionul "Partizan", unde vor veni peste 1.300 de fani ai tricolorilor pentru meciul Serbia-România
Peste 1.300 de fani ai tricolorilor vin la Serbia-România