Fotbal intern

Peste 10.000 de fani la ”U” Cluj – FCSB. Dorin Goga: ”Pentru astfel de meciuri mai sunt încă în fotbal”

29.10.2019 | 10:25
Peste 10000 de fani la U Cluj  FCSB Dorin Goga Pentru astfel de meciuri mai sunt inca in fotbal
ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj – FCSB va fi meciul cu cea mai mare audiență din optimile de finală ale Cupei României (marţi, ora 21.00). ”Studenții” vânduseră până aseară aproximativ 7.000 de bilete și așteaptă o cerere importantă și în ziua meciului. Peste 10.000 de fani vor fi prezenți în tribune, estimează oficialii lui ”U” Cluj, club care 650 de abonați.

Dorin Goga: ”Pentru astfel de meciuri mai sunt încă în fotbal”

La 35 de ani, Dorin Goga e liderul din teren al ”Şepcilor roșii”. Și-a petrecut ultimele patru sezoane la echipa care l-a lansat în fotbal, alegând să pună umărul la promovările succesive din Liga a patra până în Liga a doua, deși avea oferte la acea vreme să joace pe prima scenă fotbalistică.

ADVERTISEMENT

Iubesc jocurile pe nocturnă și stadioanele pline. Țin minte ce-a fost în 2005, în liga a doua, la un meci cu Steaua în Cupă. Aveam vreo 19-20 de ani și-mi doream să-mi măsor forțele, puterile, cu jucătorii de la Steaua (n.r. FCSB). Asta trebuie să gândească acum colegii mei mai tineri de la U. Asta e motivația pe care trebuie s-o găsească fiecare. Pentru mine, e unul dintre motivele pentru care mai joc fotbal. E o plăcere să fii pe teren într-un asemenea meci”, a spus Goga.

Antrenorul Adrian Falub nu crede că o victorie împotriva FCSB ar salva din dezamăgirea trăită de ”Şepcile roșii” în anul în care au sărbătorit centenarul: ratarea promovării în vară, la barajul cu Sibiul, urmată de un început dezastruos de sezon.

ADVERTISEMENT

E un meci care stârnește mare interes în Cluj și în Ardeal, dar obiectivul nostru nu era să eliminăm FCSB din Cupa României. Chiar dacă îi batem nu vom șterge cu buretele ce s-a întâmplat în acest an. E o partidă importantă pentru fani, ca ei să reînvețe drumul spre stadion. Clubul acesta mai există doar pentru că îi are pe acești suporteri. Altfel, ar fi fost desființat de mult. Când vom pierde susținerea lor vom fi morți în foarte scurt timp”, a declarat Falub.

Tags: